Harjoitusottelut "etelän lämmössä"
Julkaistu: 19.01.2019 00.00

Kesken kylmintä talvea on aika hakea harjoitusvastustajaa etelän lämmöstä. Siksi Ajax suuntasi harjoituspeleihin kauaksi etelään eli Raahen kuplahalliin, jossa vastustajaksi tulivat Raahen oma joukkue FC Raahe sekä FC Ylivieska.

Raahea vastaan Ajax oli selkeästi alussa niskan päällä. Maalitehtailun aloittivat Ali, Otto sekä Venjamin. Puoliajalla tilanne 3-0 Ajaxille. Toinen puoliaika pelattiin lähes samalla kaavalla. Ajax hallitsi ja Raahe puolusti. Läpiajosta iski neljään nollaan maalasi Joona ja viidennen maalin teki Eetu Rauhala, joka oli 08-joukkueesta lainassa. 08 lainassa myös hienosti pelannut Rasmus Väänänen. Ensimmäinen peli selkein 6-0 numeroin Ajaxille.

Toiseen otteluun saatiin selkeästi haastavampi vastustaja Ylivieskasta. Tilanteet vaihtelivat tasaisesti puolelta toiselle, mutta ensimmäisen maalin teki Sarkkirannan Ajax. Hienoja esityksiä nähtiin koko joukkueelta vaikka peli olikin jo toinen putkeen. Yhdellä vaihtopelaajalla pelannut Ajax alkoi hiljalleen näyttää kangistumisen merkkejä, mutta kesken Ylivieskan painostuksen Eetu Rauhala iski toisen maalinsa tässä pelissä. Puolustuksessa Tuukka, Venkku sekä Jone toimivat hyvin yhteen ja maalivahdit Tuomas ja Joona huutelivat hommia tyylillä. 3-0 hyvästä syötöstä tyylitteli Ali joka oli myös pelin lopputulos. Ei yhtään maalia Ajaxin verkkoon kahdessa pelissä, mitä voidaan pitää erinomaisena tuloksena.

Kun vielä samaan aikaan toinen puoli joukkueesta oli pelaamassa futsalia voitokkaasti Limingassa, voidaan P07-joukkueen päivää pitää kaikin puolin onnistuneena.