Nollakasit jouluturnauksissa hyvällä sykkeellä
Julkaistu: 16.12.2018 00.00

Nollakasit jouluturnauksissa hyvällä sykkeellä

Ajax P08 on hionut kuvioitaan hyvällä menestyksellä marras-joulukuussa. 25.11. vierailtiin Kajaanin joulupukkiturnauksessa ja tuotiin pytty Kempeleeseen. Finaali oli äärimmäisen tiukka ja vastustaja Jippo tuttuun tapaan hankala pala, voitto lopulta 1-0 Ajaxille.

Kajaanin turnauksen tulokset:

www.gameresultsonline.com/kajaanin-haka/joulupukki...

Joulukuun alussa osallistuimme Seinäjoen Wallsport-turnaukseen. Pojat eivät nimekkäitä vastustajia kumarrelleet vaan pelasivat lopulta finaaliin saakka. Finaalissa kaatui sensaatiomaisesti HJK sininen 1-0.

Tuloksia ja uutisia Seinäjoelta:

https://www.sjk-juniorit.fi/uutiset/Eka_paiva_taka...

https://www.sjk-juniorit.fi/uutiset/Ekan_turnauspa...

https://www.sjk-juniorit.fi/uutiset/Ajax_ja_MuSa_v...

OTP:n joulupukkiturnauksessa 8.12. Ajax oli mukana kahdella joukkueella. Ajax sininen ja valkoinen selvittivät alkulohkonsa ilman tappioita ja niinpä edessä oli finaali tuttujen kesken. Ottelu pelattiin hyvässä hengessä ilman suuria tunteita ja lopulta päädyttiin rankkukisaan maalittoman peliajan jälkeen. Rankkukisassa valkoinen oli onnekkaampi ja vei sen lopulta 7-6.

OTP:n joulupukkiturnauksen tulokset:

https://www.otp.fi/otp-jouluturnaus-2018/tulokset/

Terwajoulu 16.12. toi jälleen Ajaxille voiton. Tällä kertaa Ajax sininen vei finaalissa Tervareita 3-1. Pronssiottelussa päädyttiin rankkukisaan Ajax valkoisen ja KuPS mustan välillä. Rankkuja ammuttiin jälleen pitkälle toistakymmentä kertaa ennen kuin voittaja selvisi. Ajax valkoinen vei pronssimitalit ja lahjoitti KuPS:lle kokemusta.

Terwajouluturnaus:

https://www.tervaritjuniorit.fi/uutiset/97824/joul...




Seuran uusimmat

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -