Ajax P07-Kausi 2019-2020- Tervetuloa toimintaan mukaan uudet ja vanhat
Julkaistu: 12.10.2019 00.00

Ajax P07-Kausi 2019-2020- Tervetuloa toimintaan mukaan uudet ja vanhat

Hei,

OSA 1 (marraskuu 2019)

Kausi 2019-2020 on nyt sitten virallisesti avattu. Tervetuloa Ajax P07-toimintaan mukaan uudet ja vanhat! Joukkue on saanut pelaajistoon lisävahvistusta Limingasta ja tällä hetkellä uuteen kauteen suunnataan noin 16 pelaajan voimin harjoitusolosuhteissa, jotka ovat Pohjois-Suomen kärkipäätä. Tervetuloa mukaan myös uudet pelaajat ja vanhemmat.

Vastuuvalmentajana joukkueessa toimii Antti "tohtori" Kiviniemi ja hänellä assistenttina Kempeleen oma kasvatti Ville Rautio. Vanhemmista apuvalmentajana jatkaa Jaakko Haukipuro. Myös muut taustat ovat kunnossa. Joukkueen johdossa häärivät parhaansa yrittäen Riku Seppälä ja Juha Suistio.

Harjoituksia joukkueella on neljä kertaa viikossa. Talvikaudella kolmesti uudessa hallissa ja yhdesti fysiikkaa Ylikylän koululla. Kesällä harjoitukset pidetään pääsääntöisesti tekonurmilla. Talvella pelataan yhdellä joukkueella futsalia sekä osallistutaan Ajax-Tervareiden talviliigaan. Lisäksi kärkiosasto tekee aktiivista yhteistyötä muiden lähiseurojen kanssa osallistuen YJ-joukkueella PSL-karsintaan. Kesällä pelataan mestaruussarjaa, junnuliigaa sekä mahdollisesti YJ-joukkueellan PSL-liigaa. Lisäksi osallistutaan erilaisiin turnauksiin. Tavoitteena on tarjota runsaasti pelejä ja harjoituksia jokaiselle taitotasolle.

OSA 2 (heinäkuu 2020)

Huolimatta suurista muutoksista (Covid-19) joukkue on pysynyt hyvin alkuperäisissä suunnitelmissa. Luonnollisesti turnauksiin osallistumisia ollaan jouduttu perumaan, mutta näin se on ollut monella muullakin joukkueella. Korona-ajan etätreenit polkaistiin käyntiin suhteellisen lyhyessä ajassa ja harjoituksia pidettiin sekä omatoimisina että livena teamsin kautta. Ulkokauden alettua harjoitukset ovat pyörineet normaalisti ja onhan sitä ehditty huvitellakin mm. keillailun ja kylpyläreissun merkeissä.

Riku Seppälä

JoJo

Seuran uusimmat

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -