Naiset/BT, Naisten Futsal-Kakkonen

HauPa - Ajax Naiset   2 - 5

Zemppiareena 2

Naiset kaatoivat HauPan

Rakas ”paikallisvastus” HauPa emännöi Ajax Naisia Zemppi Areenalla sunnuntaina. Peli lähti liikkeelle avoimin ovin, sillä jo viidennellä minuutilla tilanne oli 1-1. HauPan 1-0 johdon kuittasi Annika vajaa minuutti HauPan maalin jälkeen. Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän, mutta seuraavaa maalia saatiin odottaa 13. minuutille saakka. Maalista vastasi Ajax, joka siirtyi 1-2 johtoon Josefiinan sijoittaessa pallon tyhjään maaliin. HauPan maalivahti pelasi tapansa mukaan rohkeasti kaukana maalistaan, mikä tässä tilanteessa kouriintuntuvasti kostautui.

Toinen jakso alkoi Ajaxilta riemukkaasti Sonjan ohjatessa maalin edestä numeroiksi 1-3 jo toisella minuutilla. Ote siirtyi pikkuhiljaa HauPalle ja näytti että Ajax alkaa väsyä. Takaisku tulikin noin 10 minuuttia ennen loppua. HauPa lisäsi tempoa peliin ja tasoitusmaali suorastaan roikkui ilmassa. Ajaxin uhrautuva puolustuspeli esti kuitenkin HauPan maalintekoaikeet. Kesken HauPan painostuksen Ajax pääsi vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi Nea viimeisteli helpottavat 2-4 numerot. Pelikello näytti tuolloin 38 minuuttia. Maalit eivät jääneet tähän, vaan Annika kaunisteli minuuttia myöhemmin loppunumeroiksi vielä 2-5. Voitto maistui Ajax Naisille makealta, sillä edellistä voittoa HauPasta saa hakea usean vuoden takaa.