Ajax - Ajax B-tytöt   1 - 2

Urheilutalo, Oulu

Naiset ja B-tytöt vastakkain futsalissa

Tiukka vääntö B-tyttöjen kanssa

Ajax Naisten tuplapeliviikonloppu huipentui sunnuntai-iltana Urheilutalolla, jossa vastaan asettuivat seuran B-tytöt. Kotijoukkue antoi hieman tasoitusta, kun sen riveistä puuttuivat Laura ja Sonja. Peli alkoikin odotetulla tavalla B-tyttöjen pitäessä vauhtia ja Ajax Naisten keskittyessä tarkkaan puolustuspeliin. Vaikka taktiikka onnistuikin hyvin, yksi pieni merkkausvirhe kotijoukkueelle kuitenkin sattui ja se riitti vastustajalle maalin tekoon. Maalarina toimi Minda. Naiset eivät takaiskusta masentuneet, vaan tulivat väkisin tasoihin Nean viimeistelemällä tahtomaalilla. Tauolle mentiin tasalukemissa 1-1.

Toinen jakso oli lähes ensimmäisen kopio, mutta ainoastaan vierailija onnistui maalinteossa kotijoukkueen tyytyessä ylärimaan. Peli oli kauttaaltaan äärettömän kovaa taistelua molemmilta joukkueilta. Kumpikaan ei antanut milliäkään periksi. Tämä näkyi myös varoitusten määrissä, joita kertyi molemmille ennätysmäärä.Naisille niitä tuli peräti kuusi, mikä tarkoitti pallon laittamista pilkulle. Pilkkua asettui ampumaan jo yhden maalin tehnyt Emmi. Maalivahti Jenna osoittautui kuitenkin kaksintaistelussa vahvemmaksi ja torjui upealla jalkarefleksitorjunnallaan pallon kulmuriksi.

Jos lopputulosta katsoo, voisi kai todeta, että tasoero joukkueiden välillä on vuoden aikana huomattavasti kaventunut. Aika tarkalleen vuosi sitten vastaava ottelu samalla areenalla päättyi numeroihin 2-10.