Ajax-Sarkkirannan ohjeet joukkuetoimintaan 7.-18.1.2021
Ajax-Sarkkiranta ryJulkaistu: 04.01.2021 17.41

Ajax-Sarkkirannan ohjeet joukkuetoimintaan 7.-18.1.2021

Päivitetty 7.1.2021

Kempeleen kunnan päätöksen mukaisesti alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta voi jatkua 7.1.2021 alkaen. Kunnan suositukset ovat voimassa 7.-18.1.2021.

Seuran järjestämä alle 18-vuotiaiden ryhmien harjoitustoiminta voi jatkua alla olevien ohjeiden mukaisesti. Seuran järjestämä aikuisten ryhmien harjoitustoiminta ei ole sallittua 7.-18.1.2021. Seuran joukkueet eivät voi osallistua pelitoimintaan kyseisenä aikana.

Perhefutiksen ja jalkapallokoulun jatkosta ilmoitetaan myöhemmin.

Harjoituksissa ovat mukana vain urheilijat, valmentajat ja tarvittavat toimihenkilöt.

Lisäys 7.1.2021: Harrastusryhmiä ja -joukkueita ei yhdistellä tai sekoiteta. Joukkueet harjoittelevatn alle 10 hengen ryhmissä. Ryhmät voivat harjoitella samaan aikaan, mutta tällöin on pidettävä huoli, että ryhmät eivät ole tekemisissä keskenään (harjoitus, pukutilat ym).

Kaikkien yli 15-vuotiaiden, jotka eivät osallistu liikuntasuoritukseen, tulee käyttää kasvomaskia aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä tulee huomioida siihen liittyvät ohjeet.

Harjoitustoimintaan ei päästetä yleisöä. Mikäli lasten harjoitustoiminnassa vanhemman läsnäolo on välttämätöntä lapsen osallistumisen mahdollistamiseksi, vanhemman tulee käyttää kasvomaskia ja seurata tapahtumaa kenttäalueen ulkopuolelta lähikontakteja välttäen. Asiasta tulee sopia joukkueenjohtajan kanssa.

Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Ojan Rauta Areenan ja Kurikkahaantien hallin pukuhuoneet eivät ole käytössä. Koulujen liikuntasalien pukuhuoneissa vältetään lähikontakteja ja asiatonta oleskelua.

Käsi- ja yskimishygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, seuraa THL:n ohjeita.

Lisätiedot: Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja, p. 050 3219980