Piirisarjan pelit aloitettu
Julkaistu: 04.05.2019 00.00

Tänään saatiin pitkän talven jälkeen piirisarja startattua AjaxP06-joukkueen osaltakin. Vastaan kakkossarjan peliin asettui Ajax/OsPa yj mikä tunnettiin laadukkaana ja pelaavana joukkueena etukäteen.

Ottelun alku oli P06 hallintaa ja aikainen maali veikin pojat 1-0 johtoon jo kolmannella peliminuutilla. Maalin jälkeen pelin virtaus kuitenkin tasoittui ja molemmissa päissä nähtiin useita maalintekopaikkoja mutta enempää maaleja ei 1. jaksolla nähty.

Toisen jakson alkuun Ajax/OsPa yj sai tilanteen vietyä loppuun ja ansaitustikin tasoitettua pelin 1-1. Maalista sisuuntuneena P06 joukkue pääsi hieman enemmän pelin päälle ja jaksoi tehdä peliä laadukkaasti. Tehottomuus murtautumisvaiheessa meinasi kostautua ja vastustajakin pääsi hyvin maalintekoyrityksiä tekemään. P06- joukkueen maalivahti ei ollut kuitenkaan yllätettävissä. Viimeisen vihellyksen jälkeen taululla komeili 4-1 lukemat ja pojat saivat kairattua kauden avauksesta ansaitun 4-1 voiton. Hienoa!