Puolen Suomen Liiga 2019 päätökseen
Julkaistu: 12.10.2019 00.00

Puolen Suomen Liiga 2019 päätökseen

Puolen Suomen Liiga 2019 on saatu päätökseen. Ajaxin P06-joukkue onnistui sarjassa erinomaisesti parantamalla kevätkierroksen viidettä sijaa mitalisijoille, kolmanneksi.


Totuuden nimissä tänään tarjolla olisi ollut enemmänkin. Ensimmäisen pelin kenttätapahtumien totaalinen dominointi hyytyi kuitenkin viimeistelyvaiheessa ja kun vastustaja Komeetat onnistui tekemään käytännössä ainoasta pelin paikastaan osuman, jäivät pisteet taivaansinisille. Harmitus oli kova joukkueen sisällä, kun koko sarjan voittotaistelu vaihtui pronssisijan tavoitteluun.

Toisessa ottelussa valkoiset osoittivat luonteenlujuutta kasaamalla itsensä vähintäänkin kohtuulliseen esitykseen, kun vastaan asettui sarjan ykköspaikan ottelun voittamalla varmistava JJK. Tasaisessa väännössä ottelu kulki Ajaxin valmennuksen ennakoinnin mukaisesti ja joukkuepuolustamisen sekä tehokkaahkon viimeistelyn avustamana Ajax poistui kentältä 3-1 voitto takataskussaan. Näin ollen lopputulemana Ajax saa kaulaansa pronssiset mitalit pitkän kauden päätteeksi.

Pitkä kausi on nyt pelien osalta taputeltu päätökseen. Ensi viikko vielä treenataan pelipainotteisesti uudessa hallissa mutta sen jälkeen puhalletaan pari viikkoa. Joukkue on suoriutunut kaudesta erinomaisesti ja etenkin päätavoite (PSL karsinnat => PSL:n kevätkierros => SPL lopputurnaus => PSL:n syyskierros) on ollut laadukasta tekemistä. Huomioitava on, että sarjataulukossa yläpuolella olevat joukkueet (KuPS yj ja JJK) joutuivat luovuttamaan täydet pisteet valkopaitaiselle joukkueelle. Upea saavutus kaiken kaikkiaan ja tästä on syytä olla ylpeä!

Seuran uusimmat

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -