Ajax - AS MOON futsal  17 - 0

Kempelehalli

Futsal Naiset Kakkonen

11.11.2018 klo 14.00 Ajax - AS MOON futsal Kempelehalli.

Isänpäivän kunniaksi vastaan asteli uusi tuttavuus AS MOON futsal, joka ei ole ennen naisten futsal- sarjassa esiintynyt. Aiemman futsal- kokemuksen puute näkyikin ottelun lopputuloksessa.

Ajax pystyi hallitsemaan ottelutapahtumia, vaikka ottelun alkupuolilla AS MOON pystyikin rakentelemaan monta hyvää maalintekopaikkaa erikoistilanteistaan. Vaikka ottelu päättyikin kotijoukkueen selvään 17 - 0 voittoon, niin Raahelaiset jaksoivat taistella iloisin ilmein loppuun asti. Kapteeni jaksoi myös tsempata ja kannustaa joukkojaan mallikkaasti, vaikka voittomahdollisuus lipui käsistä tasaiseen tahtiin ottelun edetessä.

Seuraavaksi joukkue kohtaa HauPa:n. Ottelu pelataan su 25.11. klo 9.30 Oulun Urheilutalolla. Paikasta huolimatta Ajax toimii kotijoukkueena.