Sponsorisopimukset
24.2.2019 14:57 Uutiset / P13

Hei

Olemme tilaamassa peliasuja maaliskuun aikana.
Meillä on mahdollisuus kerätä rahaa joukkueellemme myymällä sponsorisopimuksia firmoille.
Sponsorisopimuksia on mahdollista solmia sunnuntaihin 17.3. saakka, jonka jälkeen tilaamme peliasut.

Sponsorisopimuksia teemme 1 vuodeksi kerrallaan, jolloin joukkue sitoutuu painattamaan yrityksen logon pelipaitaan sovittuun kohtaan sovittua sponsorisopimushintaa vastaan. Jotta sponsorisopimusten myyminen olisi mahdollisimman helppoa, olemme laatineet sen tueksi valmiin hinnaston (löytyy ohesta) sekä yhteyistyösopimuspohjan, johon tarvitsee täyttää vain sopimuksen yksityiskohdat ja sponsoriyrityksen tiedot.

Ratkaisevana tekijänä logon hinnassa on logon koko neliösenttimetreissä. Hinnastoon on määritelty logon koko ja sen perusteella paikka, johon logo voidaan ko. koossa sijoittaa.

Sponsorisopimuksia myydessä on hyvä puhua joukkueen näkyvyydestä. Kesällä tulemme olemaan mukana Ajax Cupissa, Miniliigassa ja Terwaturnauksessa. Näiden lisäksi pelipaitoja käytetään harjoituspeleissä ja itse järjestettävissä turnauksissa ympäri vuoden. Tapahtumissa on mukana paljon joukkueita eri ikäryhmissä, joka tarkoittaa myös paljon vanhempia/kannustusjoukkoja ja näin ollen sponsorisopimuksella saa hyvän näkyvyyden suurissa pelitapahtumissa.

KUN SAAT MYYTYÄ SPONSORISOPIMUKSEN:
1. Ilmoita HETI joukkueelle, ettei kukaan muu myy enää samaan kohtaan sponsorisopimusta.
2. Sponsori tulee saamaan joukkueelta virallisen laskun, jolla sponsorisumma maksetaan joukkueen tilille. Näin myös sponsorille jää virallinen tosite sopimuksen lisäksi.

Tsemppiä sponsorihankintaan! :)


Sponsorisopimuksen hinnasto.pdf

Yhteistysopimus_pohja.doc


   
Lisää uutisia
P13
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat