Naiset/BT, Naisten Futsal-Kakkonen

OHF - Ajax Naiset   4 - 7

Urheilutalo, Oulu

Naisten futsalkausi päättyi voittokkaasti

Ajax Naisten futsalkauden päättänyt peli OHF:ää vastaan oli molemmilta joukkueilta alkuun tarkkaa puolustuspeliä. Ensimmäiset kymmenen minuuttia pelattiinkin maaleitta. Jakson puolivälin jälkeen Ajax iski lyhyen ajan sisään kaksi maalia Nean ja Tiian toimesta. OHF ei tästä lannistunut, vaan kavensi juuri ennen taukoa numeroiksi 1-2.

Toiselle jaksolle OHF tuli tarmoa täynnä ja jo reilun minuutin jälkeen tilanne oli tasan 2-2. Tasoitus toi lisää puhtia OHF:n otteisiin ja jakson puoliväliin mennessä se teki vielä kaksi maalia. Näin Ajax olikin yhtäkkiä jo 4-2 tappiolla. Nyt oli Ajaxin vuoro ryhdistäytyä. Viimeisen kymmenen minuutin aikana se onnistui maalinteossa peräti viisi kertaa. Maalintekijöinä kunnostautuivat mainitussa järjestyksessä: Nea, Katarina, Annika, Krista ja hattutempun täydentänyt Nea. Merkille pantavaa pelissä oli kakkosketjun ehjä suoritus sen voittaessa oman osuutensa 3-0. Maalissa normaalisti kenttäpelaajana esiintyvä Aino tuurasi menestyksellä vammojen kourissa ollutta Jennaa.