Naiset/BT, Naisten Kolmonen

HauPa/2 - Ajax Ajax   5 - 2

Pateniemi 2 TN

Naisten Kolmosessa vastassa HauPa

Ajaxin kausi naisten kolmosessa jatkui torstaina vierasottelulla Haukiputaan Pallon kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelun alku noudatti pitkälti samaa kaavaa kuin avausottelussakin. Vastustaja prässäsi kovaa ja korkealta, jonka seurauksena pelinrakentaminen hankaloittui huomattavasti.

Kotijoukkue onnistui ensimmäisellä puoliajalla kahdesti maalinteossa, mutta puoliajan loppua kohden pelin hallinta tasoittui selvästi ja kavennusmaali syntyi Emmi Holapan komeasta kaukolaukauksesta.

Toisen puoliajan alkuhetkillä kotijoukkue sai tehtyä pari maalia, jonka jälkeen kenttätilanteet jälleen tasoittuivat. Kumpikin joukkue onnistui pelin loppupuolella vielä kertaalleen maalinteossa, joten pisteet jäi tällä kertaa Haukiputaalaisille lukemin 5-2