Info ja ilmoittautuminen kaudelle 2020
18.10.2019 16:18 Uutiset / Ajax Easyfutis T06-10

Täältä löydät tietoa joukkueen toiminnasta ja ilmoittautumisohjeet.

Ajax Easyfutis T06-10 on 2006-2010 syntyneiden tyttöjen joukkue. Joukkueessa on noin 30 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee kesällä 2020 Sarkkirannan tekonurmella maanantaisin klo 18.00 - 19.00 ja joka toinen perjantai klo 16.30 - 17.45. Paikalle tullaan aina noin 10 minuuttia ennen treenien alkua. Urheiluvaatteet on hyvä laittaa valmiiksi jo kotona. Harjoituksissa ja peleissä joukkue jaetaan pienempiin ryhmiin esim. iän ja osaamisen mukaan.

Toiminnassamme noudatamme Ajax-Sarkkirannan arvoja, jotka ovat kiteytetysti:

• Iloisuus: Peleistä ja harjoituksista hymyssä suin kotiin.
  • Yhteisöllisyys: Ajaxin joukkueet ovat kaikki samaa upeaa porukkaa.
  • Reilu peli, Reilu kaveri: Kunnioita kavereita ja vastustajia, kannusta kaikkia.
  • Yksilöllisyys: Onnistumisten takaamiseksi jokainen harrastaa ja kehittyy omalla tasollaan.
  • Luotettavuus: Kannustava ja turvallinen ilmapiiri. Oikeus olla lapsi/nuori. Vanhemmat johtavat esimerkillä.
  • Tasa-arvoisuus: Jokaisella mahdollisuus harrastaa omalla tasollaan.
  • Päihteettömyys: Päihtyneenä ei osallistuta seuran toimintaan!

Uuden pelaajan ilmoittautuminen kokeilujaksolle:

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia koko kauden ajan. Lue uuden pelaajan ilmoittautumisohjeet kolmen viikon ilmeiselle kokeilujaksolle ja tule mukaan mukavaan harrastuksen.

Ilmoittautuminen joukkueeseen kokeilujakson jälkeen:

Ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020 tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake, kun on tehty päätös joukkueeseen liittymisestä kokeilujakson jälkeen ja tutustuttu alla oleviin maksutietoihin.

Joukkueessa käytössä olevat pelinumerot kannattaa tarkistaa ennen ilmoittautumista Joukkueen käytössä olevat pelinumerot -tiedostosta.

Ilmoittautumisen jälkeen huoltajalle / huoltajille tulee sähköpostiin kutsu liittyä Jopoxin joukkueen pukuhuoneeseen. Sen kautta tapahtuu ilmoittautuminen harjoituksiin, laskutus ja tiedotus. Lisäksi huoltajilla on oma Whatsapp-ryhmä.

Maksut:

Easyfutis maksaa 29,90€/kk. Sitoutumisaika on vähintään 3kk, ja lopettamisessa on 2kk poisjääntiaika (pelaajan huoltaja on tuon 2kk ajan sitoutunut edelleen maksuihin). Alaikäisen pelaajan kohdalla laskutettavaksi lisätään ilmoittautumislomakkeella mainittu 1. huoltaja. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Laskuja ei voi jakaa vanhempien kesken.

KK-maksu sisältää: Jäsenmaksun, valmennuksen, harjoitusvuorot, pelitoimintaa, korttelipassin ja vakuutuksen (U11 eli 2009 syntyneet ja sitä nuoremmat) sekä joukkue- ja ea-varusteet.

Maksuun ei sisälly: Ulkopuolisia hallimaksuja (esim zemppi), pelaajien peliasuja tai varusteita, extra harjoituspelien ja turnauksien kuluja, korttelipassia ja vakuutusta (U12 eli 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat) sekä joukkue- ja ea-varusteiden täydennyksiä.

U12 ja sitä vanhempien pelaajien osalta korttelipassi (8€) ja vakuutus (20€) hankitaan seuran kautta ja se laskutetaan erikseen pelaajalta. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi käyttää omaa vakuutustaan, jos se kattaa jalkapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Tarkemmat ohjeet löytyvät materiaalipankissa olevasta asiakirjasta "Vakuutus ja pelipassi 2020".

Maksuista ja yleisesti seuran toimintatavoista löytyy tarkemmin tietoa materiaalipankissa olevasta Seuratoiminnan käsikirjasta.