Info ja ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020
18.10.2019 16:18 Uutiset / Ajax Easyfutis T06-10

Uusi kausi alkaa 1.11.2019. Täältä löydät infon ja ilmoittautumisohjeet.

Ajax Easyfutis T06-10 on 2006-2010 syntyneiden tyttöjen joukkue.

Joukkue harjoittelee Ojan Rauta Areenalla maanantaisin klo 18.15 - 19.40. Lisäksi talven aikana on muutamia saliharjoituksia ja pelitapahtumia. Harjoittelussa ja peleissä joukkue jaetaan pienempiin ryhmiin, esim iän/osaamisen mukaan.

Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet uudet pelaajat voivat kokeilla Easyfutista ilmaiseksi kolme viikkoa. Kokeilujaksolla varusteiksi riittää lenkkarit, säärisuojat, säänmukaiset urheiluvarusteet (talvella myös hallissa lämpimät varusteet), juomapullo ja reipas mieli. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kokeilujaksolle joukkueenjohtaja Katariina Walker'lle: katariina.walker(at)gmail.com.

Kolmen viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös joukkueeseen liittymisestä. Sitoutumisaika on min 4kk ja lopettamisessa on 2kk poisjääntiaika (pelaaja on tuon 2kk ajan sitoutunut edelleenkin maksuihin).

Ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020 täältä (täytetään kun on tehty päätös joukkueeseen liittymisestä kokeilujakson jälkeen): https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/joukkueet/7417/lomake/1002/ilmoittautuminen-ajax-easyfutis-t06-10-joukkueeseen

Easyfutis maksaa 29,90€/kk.

KK-maksu sisältää: Jäsenmaksun, valmennuksen, harjoitusvuorot, pelitoimintaa, korttelipassin ja vakuutuksen (U11 eli 2009 syntyneet ja sitä nuoremmat) sekä joukkue- ja ea-varusteet.

Maksuun ei sisälly: Ulkopuolisia hallimaksuja (esim zemppi), pelaajien peliasuja tai varusteita, extra harjoituspelien ja turnauksien kuluja, korttelipassia ja vakuutusta (U12 eli 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat) sekä joukkue- ja ea-varusteiden täydennyksiä.

U12 ja sitä vanhempien pelaajien osalta korttelipassi (8€) ja vakuutus (20€) hankitaan seuran kautta ja se laskutetaan erikseen pelaajalta. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi käyttää omaa vakuutustaan, jos se kattaa jalkapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Tarkemmat ohjeet löytyvät Pukuhuoneen materiaalipankista nimellä "Vakuutus ja pelipassi 2020".

Joukkueen pelaajilla on käytössä Ajaxin peliasu (valkoinen paita, siniset shortsit ja siniset sukat), mikä tilataan tarpeen mukaan uusille pelaajille (hinta n. 60 euroa). Harrastuksen jatkuessa pelaajalla tulee olla myös oma pallo ja sopivat futiskengät.

Tervetuloa mukaan huippukivaan Easyfutikseen!

Toiminnassamme noudatamme Ajax-Sarkkirannan arvoja, jotka ovat kiteytetysti:

• Iloisuus: Peleistä ja harjoituksista hymyssä suin kotiin.
  • Yhteisöllisyys: Ajaxin joukkueet ovat kaikki samaa upeaa porukkaa.
  • Reilu peli, Reilu kaveri: Kunnioita kavereita ja vastustajia, kannusta kaikkia.
  • Yksilöllisyys: Onnistumisten takaamiseksi jokainen harrastaa ja kehittyy omalla tasollaan.
  • Luotettavuus: Kannustava ja turvallinen ilmapiiri. Oikeus olla lapsi/nuori. Vanhemmat johtavat esimerkillä.
  • Tasa-arvoisuus: Jokaisella mahdollisuus harrastaa omalla tasollaan.
  • Päihteettömyys: Päihtyneenä ei osallistuta seuran toimintaan!