Ajax P10 Kiekko-Laserille menestystä HauPan Kesäpudas-turnauksessa.
Julkaistu: 13.06.2022 08.14

Viikonloppuna osallistuimme kesäkauden ainoaan turnaukseemme, HauPan järjestämään Kesäpudakseen. Lähdimme hakemaan turnauksesta oman tasoisiamme vaihtelevia pelejä, pitämään hauskaa joukkueena ja nauttimaan jalkapallosta. Sarjassamme oli meidän lisäksi kuusi muuta joukkuetta, joten saimmekin mukavasti pelejä sellaisia joukkueita vastaan, joita emme olleet ennen kohdanneet.

Joukkueellamme oli koko turnauksen hyvä henki ja pojat pelasivat tahdolla, periksiantamattomuudella ja ilolla kaikki ottelunsa. Onnistuimmekin saamaan voiton kaikista muista joukkueista, paitsi Limingan Pallokarhuista. Näillä voitoilla ja lopulta keskinäisten pelien maalieron turvin sijoituimme sarjassamme ensimmäiseksi ja pelasimme finaalin Liminkaa vastaan. Liminka pääsi ensimmäisellä puoliajalla vakuuttavaan 3-0 johtoon, mutta tauolla Antti tsemppasi joukkueen takaa-ajoon. Pääsimmekin takaisin peliin ja maalin päähän tilanteeseen 3-2, mutta hieman ennen loppua Liminkalaiset sinetöivät voittolukemiksi 4-2.

Hieno viikonloppu kaiken kaikkiaan ja uskomaton suoritus meidän pojilta ottaen huomioon, että olemme tälle kesälle treenanneet vasta 4 kertaa ja pelanneet kaksi harjoitusottelua. Muut joukkueet saattavat saada parhaalla viikolla saman verran treeniä yhden viikon aikana. Hopea kirkastuu varmasti ajan mittaan ja turnauksesta jää mukavat muistot!