Tervetuloa 2015-2018 syntyneiden tyttöjen jalkapallokouluun, UEFA Playmakersiin!
Julkaistu: 12.12.2022 09.00

Tervetuloa 2015-2018 syntyneiden tyttöjen jalkapallokouluun, UEFA Playmakersiin!

Tervetuloa 2015-2018 syntyneiden tyttöjen jalkapallokouluun, UEFA Playmakersiin!

Ajax-Sarkkiranta yhdessä UEFAn ja Disneyn kanssa kannustamaan tyttöjä jalkapallon pariin!

Seuramme on valittu mukaan toteuttamaan 5–8-vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. UEFA Playmakers -ohjelman kautta Ajax haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney-tarinoiden maailmassa. UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers-ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Kohdistamme ohjelman 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

"Ajax-Sarkkirannan toiminnassa on ilolla huomattu, että tyttöjen osuus harrastajista on ollut viimeiset vuodet kasvussa. Seurassa on jo pidempään tehty laadukasta kehitystä tyttöfudiksessa. Haluamme olla seurana tukemassa tyttöjen jalkapallon harrastuksen aloittamista ja kehittämistä. UEFA Playmakers -ohjelma tukee tavoitteitamme ja olemme ylpeitä päästyämme mukaan ohjelmaan.”, sanoo Ajax-Sarkkiranta ry:n puheenjohtaja Ville Rautio.

Tavoitteena kannustaa pieniä lapsia jalkapallon pariin

Playmakers-harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Vaiana, Frozen tai Ihmeperhe -elokuviin. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

”On kiehtovaa päästä yhdistämään jalkapalloharjoituksiin tarinallisia elementtejä Disneyn tarinoiden kautta. Tämä on aivan uudenlainen tapa puhua jalkapalloa pienten lasten kielellä ja näkökulmasta. Toivottavasti mahdollisimman monet pienet tytöt alueeltamme haluavat tulla mukaan Playmakers -harjoituksiin”, kannustaa Ajaxin Playmakers-harjoituksia valmentava Camilla Mellenius.

Ajaxin Playmakers-harjoituksia vetävät valmentajat koulutettiin ohjelman alkaessa Playmakers-ohjelman valmentajiksi. Ohjelmassa ovatkin valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat.

ELOKUUN 2023 PLAYMAKERS-RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

PERUTTU VÄHÄISEN OSANOTTAJAMÄÄRÄN VUOKSI!

Ajax-Sarkkirannan kevään 2023 Playmakers-jakso järjestetään Kurikkahaantien hallissa (Kurikkahaantie 7, Kempele) tiistaisin ja torstaisin 17:30-18:30 1.8.2023 alkaen. Ryhmät toimivat 1.-31.8.2023. Taustatarinana on Vaiana, Froze tai Ihmeperhe (voit esittää toiveen ilmoittautumislomakkeella) ja jakso sisältää 10 harjoitusta. Jakson hinta on 95 € sisältäen Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen, Ajaxin pelipaidan, jalkapallon ja juomapullon sekä diplomin! Toiminta on kohdennettu 2015–2018 syntyneille tytöille. Ryhmään pääsee mukaan myös kesken jakson! Jos seuran varusteet löytyvät jo, pääset toimintaan puoleen hintaan!

Lisätiedot: Ajax-Sarkkiranta ry toiminnanjohtaja Antti Kiviniemi, antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi tai p. 050 321 9980.

Ilmoita lapsesi mukaan alla olevalla lomakkeella!

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -