Perhefutis - mitä se on?
PerhefutisJulkaistu: 27.11.2019 00.00

Perhefutis - mitä se on?

Käynnistimme toiminnan syksyllä 2017. Tammikuussa 2022 käynnistyy jo 10. Perhefutis-jakso!

Perhefutis on Ajax-Sarkkirannan pelaajapolun alku, jonka kautta liikuntaharrastus ja jalkapallossa tarvittavien taitojen opettelu sekä ryhmässä toiminen on hyvä aloittaa (toki mukaan seuramme toimintaa pääsee muutenkin).

Mitä Perhefutis sitten on?

- Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen pareille. Lapsen kanssa liikkumaan voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä.

- Perhefutiksen keskeiset tavoitteet ovat yhdessä tekemisen ilo (aikuinen-lapsi), ryhmätoiminta, motoristen taitojen kehittyminen ja liikuntatilaan sekä välineisiin tutustuminen. Luonnollisesti toiminnassa hyödynnämme myös palloa.

- Perhefutis on kerran viikossa tapahtuvaa toimintaa, jossa nauru, hiki ja ilo ovat aina läsnä. Ohjaajina toimivat koulutetut Perhefutis-ohjaajat, joilla on vankka pedagoginen osaaminen sekä loistava ote toiminnan vetämiseen.

- Varustus yleensä: sekä aikuisella että lapsella tulee olla sisäliikuntavarusteet ja jumppatossut tai sisäpelikengät sekä juomapullot

- Yhden jakson hinta on 75€/ lapsi-aikuinen pari. Huom: Hinta sisältää vakuutuksen lapselle (Palloliiton korttelipassi).

Lisätietoja:

Perhefutisohjaaja Susanna Fisk, susanna.fisk@gmail.com, tai p. 041 544 4333


Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -