Tervetuloa Äijä-Easyn uudelle kaudelle! Ilmoittaudu mukaan!
Julkaistu: 15.09.2020 00.00

Tervetuloa Äijä-Easyn uudelle kaudelle! Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa 2020-2021 kaudelle!

Äijä-Easy
kokoontuu keskiviikkoisin Ojan-Rauta Areenalla klo 22:30-22:00. Toiminta pitää sisällään pääasiassa pelaamista loistavalla porukalla, johon kaikki ovat tervetulleita! Menneellä kaudella toiminnassa oli mukana vaihtelevasti 16-30 ukkelin porukka, eri ikäisiä, eri kokoisia ja eri peli- tai pelailutaustaisia sisäisen Maradonan etsijöitä. Uudella kaudella jatkamassa suurinpiirtein sama poppoo, joten hyviä höntsä pelejä tiedossa.


Mikäli kiinnostuit ja haluat lisätietoa toiminnasta, ota yhteyttä harrastemanageriin tai joukkueenjohtajaan.
- Harrastemanageri: Petri Turunen (Pete) p.040 729 4934, turunenpetri@hotmail.com
- Joukkueenjohtaja: Ari Pesonen (APe) p.040 805 8363, aripeson@gmail.com

Ilmoittautuminen lomakkeella:https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/lomakkeet/2424/pelaajan-ilmoittautuminen-joukkuetoimintaan-kaudelle-2021-ta

Varusteiksi harrastusfutikseen sopivat vaatteet, joissa on hyvä liikkua, säärisuojat ja turffit/nappulakengät (turffit parempi vaihtoehto, koska pelataan pääsääntöisesti tekonurmella joko hallissa tai ulkona).

Toimintamaksu:
- Toimintamaksu on 22,90€/kk ja uudet pelaajat saavat kokeilla saa kolmen viikon jakson, jonka jälkeen tulee tehdä päätös joukkueeseen liittymisestä. Sitoutumisaika on min. 3 kk ja pelaaja on velvollinen maksamaan irtisanomiskuukaudesta 2 seuraavan kuukauden toimintamaksut.
- KK-maksu sisältää: Jäsenmaksun, nuoren korttelipassin/aikuisen harrasterekisteröinnin, harjoitusvuorot, pelitoimintaa, joukkue- ja EA-varusteet.
- KK-maksu on sama talvi- ja kesäkaudella. KK-maksut on jyvitetty ympärivuoden, äijä-easy osamme esim. hallimaksuista katetaan kesän maksuilla, kuiten kaikilla muillakin joukkueilla.
- Maksuun ei sisälly: Ulkopuolisia hallimaksuja (esim. Zemppi), pelaajien peliasuja tai varusteita, extra harjoituspelien/turnauksien kuluja ja vakuutusta sekä joukkue- ja EA-varusteiden täydennyksiä.

Harrasterekisteröinti:
Aikuisilla harrastepelaajilla vapaaehtoinen ja ilmainen harrasterekisteröinti, jonka kautta mahdollisuus hankkia itselleen vakuutus (50€). Toimi seuraavasti:
- Kirjaudu Pelipaikkaan tunnuksillasi: https://fin.ma.services/
- Luo tarvittaessa uusi tunnus: https://fin.ma.services/register
- Rekisteröi itsesi tai Lisää pelaajarooli
- Täytä tiedot huolellisesti, lajivalinta on "Aikuisten harraste"
- Valitse vakuutus, mikäli haluat sen, ja suorita maksu (tutustu vakuutusehtoihin täällä)
- Seura hyväksyy harrasterekisteröintisi ja asia kunnossa!

Tervetuloa mukaan!

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -