Vauhdikkaita ja tilannerikkaita pelejä Maalisturnauksessa
Julkaistu: 01.04.2023 13.42

Vauhdikkaita ja tilannerikkaita pelejä Maalisturnauksessa

Teksti Mikko Väänänen, Katariina Walker, kuvat Riikka Ahola

Ajax Sarkkirannan P12-joukkue järjesti 2012 syntyneille pojille kaksipäiväisen Maalisturnauksen Kempeleen Ojan Rauta Areenalla 25.-26.3.2023. Turnaukseen saapui kaiken kaikkiaan 24 joukkuetta, joistakaukaisimmat tulivat Kuopiosta (KuPS) ja Kokkolasta (GBK ja KPV). Turnaus pelattiin kolmessa eri sarjassa, mikä takasi mahdollisimman monelle pelaajalle kehitystasonsa mukaisia pelejä.

Pelit olivat vauhdikkaita ja tilannerikkaita. Pääosin tasaisissa peleissä nähtiin myös upeita yksilösuorituksia. Sopivasti jännittäviä hetkiä päästiin kokemaan osan jatkopeleistä päättyessä tasan ja ratkaisun löytyessä vasta rankkarikisasta.

Ajaxin omissa joukkueissa oli noin 35 pelaajaa ja 6 valmentajaa. Valmennuspäällikkö Mikko Väänäsen mukaan poikien peliotteissa näkyi treeniaktiivisuuden parantuminen viime kesän ja kuluneen talven aikana, sekä treeneissä harjoitteluun keskittyminen ja täysillä yrittäminen. Kentällä tämä näkyi aktiivisempana yrittämisenä ja liikkumisena.

Turnauksen järjestäminen oli hieno osoitus talkoovoiman toimivuudesta. Joukkueenjohtaja Riikka Ahola teki ison työn organisoidessaan talkootehtävät joukkueen vanhemmille, jotka puolestaan huolehtivat mm. kioski- ja ruokailujärjestelyistä, tulospalvelusta, kenttien laitosta ja siivouksesta. Kiitos talkooväelle erittäin hyvästä työstä. Kiitokset myös P13-joukkueelle yhteistyöstä turnauksen järjestelytalkoissa. Myös vierailevilta joukkueilta saimme kiitosta sujuvista turnausjärjestelyistä.

Kevätauringon helliessä ajatukset siirtyvät pikkuhiljaa ulkokentille ja kesäturnauksiin. ”Kenttien alkaessa vihertää, pääsevät pojat treenaamaan omalla ajalla täytettä kikkapussiin. Peleistäkin alkaa sitten tulla parempaa tulosta pikku hiljaa”, antaa Väänänen vinkiksi joukkueemme pelaajille.

Tuloksiin tästä!

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -