Ajax P09 Oulu Boys Cup -voittoon P08-sarjassa
Julkaistu: 11.10.2020 18.00

Ajax P09 Oulu Boys Cup -voittoon P08-sarjassa

Ajax P09 päätti kautensa osallistumalla Tervareiden järjestämään OBC-turnaukseen kahdella peliryhmällä – valkoinen 08-sarjaan ja sininen 09-sarjaan.

Valkoisen osalta pelit kulkivat tuloksellisesti mallikkaasti – neljästä pelistä kaikista lopputuloksena oli voitto, maalieron ollessa 26-2. Tuloshan ei kaikkea kerro, mutta valmennus oli varsin tyytyväinen esityksiin turnauksessa. Harjoittelussa ja pelaamisessa oli edelliset viikot painotettu reippaasti havainnointia ja malttia rakenteluvaiheessa, puolustaessa pyrkimys oli nopeisiin riistoihin joukkueen ennalta sopimalla mallilla. Edellä mainitut teemat näkyivät varsin hyvin joukkueen pelaamisessa, ja joukkueessa vallinnut hyvä fiilis yhdistettynä pelaajien loppumattomaan yrittämiseen ja itsevarmoihin esityksiin toikin turnausvoiton. Finaalissa kaatui Ajax P08, joka oli varmasti pelaajille makea päänahka otettavaksi. 08-sarjan kultaiset ja hopeiset mitalit matkasivatkin siis molemmat Kempeleeseen, mikä lämmittää seuratasolla.

Sinisen puolestaan aloitti hieman kangerrellen lauantaina häviten molemmat ottelunsa. Peliryhmää oli täydennetty kahdella P10-pelaajalla poissaolojen vuoksi ja lauantaina joukkue haki hieman muotoaan. Sunnuntaina puolestaan alkuvaikeudet oli selätetty ja päivän saldona olikin kolme voittoa kolmesta ottelusta. Pelaajat olivat sisuuntuneet edellispäivän katkerasta kalkista ja oppia oli otettu – jokainen tilanne pelattiin loppuun asti ja peliteoissa oli päämäärä. Näin kausi päästiin kaikkien pelaajien osalta päättämään voittoon, mikä on keskimäärin häviämistä mukavampaa.

Kauden päätteeksi joukkueen valmennuksessa suoritettiin soihdunvaihto, kun Pasi Takalo siirtyi täysipainoisesti valmentamaan T14-15-joukkuetta ja Ville Rautio otti vastuun P09-joukkueesta. Kiitokset Pasille hyvästä työstä menneinä vuosina ja onnea uusiin haasteisiin!

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -