Harkkapelit aloittivat kesän
Julkaistu: 14.05.2021 16.52

Harkkapelit aloittivat kesän

Aurinko helli pelaajia helatorstaina, kun EasyFutis -joukkue järjesti kesäkauden ensimmäiset harjoituspelit Linnakankaan tekonurmella. Reilun 60 pelaajan joukkueemme oli jaettu viiteen peliryhmään, joista valkoinen ja oranssi pelasivat 8v8 -pelejä ja keltainen, vihreä sekä pinkki pelasivat 5v5 -pelejä. Useille pelaajille kyseessä oli heidän ensimmäiset pelit.

8v8 -peleissä joukkueitamme vastaan asettuivat OHF T09, Ajax Sarkkiranta T10-11 sininen ja Limingan Pallokarhut T10. Kiitos vastustajille osallistumisesta ja hyvän vastuksen antamisesta! Pelit olivat tasaisia ja pelaajat pääsivät näyttämään taitojansa pelirohkeuden kasvaessa. Upeita tilanteita nähtiin pelaajien heittäytyessä peliin. Pääsipä yksi maalivahdeistamme yllättämään upealla 40-metrisellä maaliheitollaan jopa EasyFutis -manageri Peten, joka on uransa aikana valmentanut satoja pelejä! Keltaiset, vihreät ja pinkit pelasivat puolestaan kovia ja tasaisia keskinäisiä pelejä. Kaikki joukkueet pääsivät myös nauttimaan maalinteosta.

Kesällä 2021 joukkueemme pelaa Junnuliigaa eri sarjoissa. Harjoitusottelu antoi hyvää esimakua oikeista vastustajista, tuomareista ja loppuhuudosta. Ennen kaikkea pelaajille jäi tapahtumasta hyvä fiilis!

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -