Pikku-Easyn aloitus siirtyy myöhempään ajankohtaan
Pikku-EasyJulkaistu: 23.11.2020 14.59

Pikku-Easyn aloitus siirtyy myöhempään ajankohtaan

Pikku-Easyn aloitus siirtyy myöhempään ajankohtaan. Kokeilujaksolle voi kuitenkin ilmoittautua, sillä ilmoittautuminen ei ole sitova. Seuraathan uutisointiamme aiheesta jatkossakin.

Ajax-Sarkkiranta laajentaa erinomaista Easyfutis-konseptiaan 2012-2013 syntyneisiin!

Mikäli haet lapsellesi mukavaa harrastusta, jossa kokoonnutaan kerran viikossa opettelemaan liikunta- ja jalkapallotaitoja sekä ryhmässä toimimista, Pikku-Easy on varmasti juttunne! Pikku-Easyyn ovat tervetulleita kaikki 2012-2013 syntyneet, joille viikottainen jalkapallotuokio erinomaisissa olosuhteissamme voisi olla viikon parhaimpia hetkiä. Pikku-Easyssä leikitään, pelataan ja pidetään hauskaa muita pikkueasylaisia kunnioittaen.

Pikku-Easyn maksuton starttikampanja PAIKKA JA AIKA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

- 2012-2013 syntyneet tytöt

- 2012-2013 syntyneet pojat

Tavoitteena saada omat ryhmät tytöille ja pojille. Ryhmien väliaikainen yhdistäminen mahdollista. Myöhemminkin Pikku-Easyssä 3 viikon maksuton kokeilujakso.

Pikku-Easyn kokeilujaksolle ilmoittautuminen täällä.

Kokeilujakson jälkeen toimintaan liittyminen tapahtuu tästä linkistä. Pikku-Easyn toimintamaksu on 24,90€/kk.

Huomioi koronatilanteen vaikutukset toimintaan. Vanhemmat voivat toistaiseksi seurata harjoituksia kenttäalueen ulkopuolelta kasvomaskia käyttäen, mikäli lapsen osallistuminen edellyttää vanhemman läsnäoloa.

Lisätietoja: Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja, antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi, p. 0503219980