Tervetuloa Ajaxiin!

Jokainen jalkapallosta kiinnostunut on tervetullut Ajaxiin ja seura pyrkii tarjoamaan jokaiselle toimintaa, joka on sopivaa niin tavoitteiden kuin sen hetkisten kykyjen mukaisesti. Seura pyrkii tarjoamaan mahdollisuuden tavoitteelliseen pelaamiseen ja harjoitteluun, mutta myös mahdollisuuden kaikille niille, jotka haluavat mukavan ja mielekkään harrastuksen ilman menestymisen painetta. Seura panostaa tulevaisuudessa entisestään sekä kilpailullisen toiminnan että harrastetoiminnan kehittämiseen. Uudet olosuhderatkaisut tukevat entisestään kasvavaa toimintaa niin harraste- kuin kilpatoiminnassa.

Uusille pelaajille on käytössä 3 viikon kokeilujakso. Voit tutustua joukkueiden toimintaan joukkueiden sivustoilla Uutiset-osiossa sekä joukkueen kalenterissa, jossa näkyvät joukkueen harjoitukset, ottelut ja muut tapahtumat. Ennen ensimmäistä kokeilukertaa, olethan yhteydessä ko. joukkueen joukkueenjohtajaan. Lisätietoja antavat myös seuran toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö ja nappulapäälliköt. Seuran toimintamaksut löytyvät täältä. Joukkueen joukkueenjohtajalta saat tarvitsemasi tiedot mahdollisista joukkuemaksuista.

Jalkapallokoulut: Ilmoittautuminen kesäkuun jalkapallokouluun käynnissä!

JOUKKUESIVUSTOT:

EDUSTUS: MIEHET - NAISET/BT

KILPAJOUKKUEET, POJAT: BP - P07 - P08 YJ - P09 - P10 - P11 - P12 - P13 - P14 - P15 - P16

Luku viittaa joukkueen pelaajien syntymävuoteen. Kauden 2021-2022 BP- ja P07-joukkuesivustot tulossa!

KILPAJOUKKUEET, TYTÖT: T08 - T09 - T10/11 - T12 - T13 - T14 - T15- T16
Uudet joukkuesivustot tulossa! Lue lisää tyttöjoukkueiden järjestäytymisestä kaudelle 2021-2022!

HARRASTEJOUKKUEET (EASYFUTIS): POJAT 2006-2011 synt. - TYTÖT 2006-2008 synt. - TYTÖT 2009-2011 synt. - MARADONNAT (naiset) - ÄIJÄ-EASY (miehet)

MUUT RYHMÄT:

Pikku-Easy (2012-2015 synt. harrastetoiminta)

UEFA Playmakers (2013-2016 synt. tytöt)

Perhefutis (2017-2018 synt.)

Kokeilujakson aikana tai sen jälkeen pelaaja tai pelaajan huoltajat täyttävät lomakkeen seuraavista linkeistä.

Alle 18-vuotias pelaaja + huoltajat

18-vuotias tai vanhempi pelaaja

Täytäthän lomakkeen huolellisesti, kiitos.

Oletko kiinnostunut toimimaan seurassamme valmentajana tai ohjaajana? Täytä hakemus täältä.