Tervetuloa Ajaxiin!

Jokainen jalkapallosta kiinnostunut on tervetullut Ajaxiin ja seura pyrkii tarjoamaan jokaiselle toimintaa, joka on sopivaa niin tavoitteiden kuin sen hetkisten kykyjen mukaisesti. Seura pyrkii tarjoamaan mahdollisuuden tavoitteelliseen pelaamiseen ja harjoitteluun, mutta myös mahdollisuuden kaikille niille, jotka haluavat mukavan ja mielekkään harrastuksen ilman menestymisen painetta. Seura panostaa tulevaisuudessa entisestään sekä kilpailullisen toiminnan että harrastetoiminnan kehittämiseen. Uudet olosuhderatkaisut tukevat entisestään kasvavaa toimintaa niin harraste- kuin kilpatoiminnassa.

Uusille pelaajille on käytössä 3 viikon kokeilujakso. Voit tutustua joukkueiden toimintaan joukkueiden sivustoilla Uutiset-osiossa sekä joukkueen kalenterissa, jossa näkyvät joukkueen harjoitukset, ottelut ja muut tapahtumat. Ennen ensimmäistä kokeilukertaa, olethan yhteydessä ko. joukkueen joukkueenjohtajaan. Lisätietoja antavat myös seuran toiminnanjohtaja ja valmennuspäällikkö. Seuran toimintamaksut löytyvät täältä. Joukkueen joukkueenjohtajalta saat tarvitsemasi tiedot mahdollisista joukkuemaksuista.

JOUKKUESIVUSTOT:

EDUSTUS: MIEHET - NAISET/BT

KILPAJOUKKUEET, POJAT: P06/07 - P08 - P09 - P10 - P11 - P12 - P13 - P14 - P15

(luku viittaa joukkueen pelaajien syntymävuoteen)

KILPAJOUKKUEET, TYTÖT: T08/09 - T10/11 - T12/13 - T14/15

HARRASTEJOUKKUEET (EASYFUTIS): POJAT 2005-2011 synt. - TYTÖT 2005-2011 synt. - MARADONNAT (naiset) - ÄIJÄ-EASY (miehet)

MUUT RYHMÄT:

Pikku-Easyn (2012-2015 synt. harrastetoiminta) kokeilujakso käynnistyy, kun ilmoittautumisia riittävästi.

UEFA Playmakers (2013-2016 synt. tytöt)

Perhefutis (2017-2018 synt.)

Jalkapallokoulut jatkuvat toukokuussa - tarkempi aikataulu tulossa!

Kokeilujakson aikana tai sen jälkeen pelaaja tai pelaajan huoltajat täyttävät lomakkeen seuraavista linkeistä.

Alle 18-vuotias pelaaja + huoltajat

18-vuotias tai vanhempi pelaaja

Täytäthän lomakkeen huolellisesti, kiitos.

Oletko kiinnostunut toimimaan seurassamme valmentajana tai ohjaajana? Täytä hakemus täältä.