Tervetuloa Ajaxiin!

Uusille pelaajille on käytössä 3 viikon kokeilujakso. Voit tutustua joukkueiden toimintaan joukkueiden sivustoilla Uutiset-osiossa sekä joukkueen kalenterissa, jossa näkyvät joukkueen harjoitukset, ottelut ja muut tapahtumat. Ennen ensimmäistä kokeilukertaa, olethan yhteydessä ko. joukkueen joukkueenjohtajaan. Lisätietoja antavat myös seuran toiminnanjohtaja ja valmennuspäällikkö. Seuran toimintamaksut löytyvät täältä. Joukkueen joukkueenjohtajalta saat tarvitsemasi tiedot mahdollisista joukkuemaksuista.

Kokeilujakson aikana tai sen jälkeen pelaaja tai pelaajan huoltajat täyttävät lomakkeen seuraavista linkeistä. Huom! Myös nykyisten pelaajien (=lokakuussa 2020 toiminnassa mukana olleet, jotka jatkavat kaudelle 2020-2021) on täytettävä lomake.

Alle 18-vuotias pelaaja + huoltajat

18-vuotias tai vanhempi pelaaja

Täytäthän lomakkeen huolellisesti, kiitos.

Oletko kiinnostunut toimimaan seurassamme valmentajana tai ohjaajana? Täytä hakemus täältä.