Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja

antti.kiviniemi(ät)ajaxsarkkiranta.fi, 0503219980

Vastuualueet: Talousasiat, Tytöt U10- ja Naiset/BT sekä harrastejoukkueet valmennuspäällikkö, Perhefutiksen, UEFA Playmakersin ja Jalkapallokoulujen koordinointi, Tapahtumat, Seuran strategian ja henkilöstön johtaminen, Joukkueenjohtajien tuki, Joukkueen huoltajien tuki, Yhteistyökumppanit, Kuntayhteistyö, Seurayhteistyö, Vuoroasiat, Jopox-, Pelipaikka- ja Taso-ylläpito, Seuratuotteet, Varusteasiat, Olosuhdeasiat.

Mikko Väänänen, valmennuspäällikkö

mikko.vaananen(ät)ajaxsarkkiranta.fi, 0503213618

Vastuualueet: Pojat U11- ja Miehet valmennuspäällikkö, SPL kehittymisen seuranta, Kempeleen lukion urheilijapolku (jalkapalloilijat), Valmentajakoulutukset, Kouluyhteistyö, Maalivahtivalmennustoiminnan koordinointi, Valmennuksen johtoryhmän pj.

Jarkko Lotvonen, nappulapäällikkö/pojat

jarkko.lotvonen(ät)ajaxsarkkiranta.fi, 0443548499

Vastuualueet: Pojat U6-U10 nappulapäällikkö ja tutor, Aloittavat ikäluokat (pojat), Jalkapallokoulu, WBA-leiri.

Petri Turunen, nappulapäällikkö/tytöt, harrastemanageri

petri.turunen(ät)ajaxsarkkiranta.fi, 0407294934

Vastuualueet: Harrastemanageri (Easyfutis), Tytöt U6-U9 nappulapäällikkö ja tutor, Aloittavat ikäluokat (tytöt).