Ajax-Sarkkirannan jäsendut 2021 Päivitetty 6.10.2021

Jäsenkortti löytyy Jopoxin mobiilisovelluksesta ja sitä näyttämällä saa seuraavat edut, joita päivitetään kauden aikana!

JS HERCULES

• Kaikki seurojemme juniorit pääsevät otteluihin MAKSUTTA.
  • JS Hercelusin verkkokaupassa on edullinen kausikortti vanhemmille ja muille jalkapallosta kiinnostuneille - myös perhekausari!

KUNTOMO

• Kuntomon kuntosalijäsenyydellä tuet haluamaasi Ajax-joukkuetta 3€/kk/jäsenyys. Ilmoita jäsenhakemuksen yhteydessä lisätiedoissa Ajax ja joukkue, jota haluat tukea!

AD-Autokorjaamo POKA Motors

• Auton huolto- ja/tai korjauslaskun loppusummasta 5% alennus. AD-Autokorjaamo POKA Motors tilittää sponsoritukea 5% arvonlisäverollisesta loppusummasta ennen alennuksia Ajax-Sarkkiranta ry:lle.

Shell Zeppelin

• Kysy tarkemmat edut oston yhteydessä.

Break Sokos Hotel Oulun Eden

• Jäsenet voivat ostaa kylpylä lippuja seuraavin hinnoin: Aikuinen 15,00 € (NORM. 22,00€), Lapsi 4-14v 10,00€ (NORM. 16,00€), Perhelippu 40,00€ sis. 2aik.+2lasta tai 1aik.+3lasta (NORM. 65,00€). Hinnat perhelipussa koskevat jäsentä ja hänen perheenjäseniään. Jäsenkortti esitettävä vastaanottoon saapuessasi.
  • Tutustu myös hyvinvointiosaston hoitovalikoimaan ja varaa aika numerosta 010 7838052 tai sähköpostilla osoitteesta hoidot.eden@sokoshotels.fi www.sokoshotels.fi/oulu/eden/hyvinvointipalvelut

Boulis

• Bouliksen lounas hintaan 9,5€ (ovh 10,5€).
  • Kahden tunnin synttäripaketti Bouliksessa edulliseen hintaan. Synttäripaketti sisältää kabinetin käytön, pillimehun tai limukan ja herkkuboulin (nacho-poppari-karkki), keilakengät, 1h keilausta. Hinta 10 euroa osallistuja + keilaratamaksu 29e /rata (maksimissaan 7 rataa käytössä). Tämä on myös loistava päättäjäisidea joukkueille.
  • Seurahenkilöiden käyttöön pikkukabinetti palavereita varten kolmeksi tunniksi. Hinta 30 euron minimiostos. Kabinettiin mahtuu mukavasti 15 henkilöä.

EASYMOVE

Easymove tarjoaa Ajax Sarkkirannan pelaajille ja perheenjäsenille:

• Kuntosalijäsenyyden Kempeleen kuntosalille 32€ / kk (ovh 35€ / kk).
  • Ilmaisen liittymisen Kempeleen kuntosalille (ovh 15 €).
  • Naprapatia-, akupunktio-, hieronta- ja fysioterapiapalveluista -10% alennuksen.