Ajax-Sarkkirannan jäsendut 2021 Päivitetty 17.2.2021

Jäsenkortti löytyy Jopoxin mobiilisovelluksesta ja sitä näyttämällä saa seuraavat edut, joita päivitetään kauden aikana:

• JS HERCULES:
    • Kaikki seurojemme juniorit pääsevät otteluihin MAKSUTTA
    • JS Hercelusin verkkokaupassa on edullinen kausikortti vanhemmille ja muille jalkapallosta kiinnostuneille - myös perhekausari!
  • EASYMOVE:
    • Easymove tarjoaa Ajax Sarkkirannan pelaajille ja perheenjäsenille:a) Kuntosalijäsenyyden Kempeleen kuntosalille heille, jotka liittyneet ennen 10.4.2019 30 € (ovh 33€/kk, liittymisajankohta on Easymoven järjestelmässä) ja heille, jotka liittyneet 10.4.2019 jälkeen 32€ / kk (ovh 35€ / kk). b) Ilmaisen liittymisen Kempeleen kuntosalille (ovh 15 €).c) Naprapatia-, akupunktio-, hieronta- ja fysioterapiapalveluista -10% alennuksen.Sopimus on voimassa vuoden 2021 ajan ja sitä voidaan jatkaa seuraavalle vuodelle, mikäli molemmat osapuolet niin haluavat.
  • POKA Motors Oy:
    • Auton huolto- ja/tai korjauslaskun loppusummasta 5% alennus.
    • POKA Motors Oy tilittää sponsoritukea 5% arvonlisäverollisesta loppusummasta ennen alennuksia Ajax-Sarkkiranta ry:lle.
  • Shell Zeppelin:
    • Kysy tarkemmat edut oston yhteydessä.
  • Break Sokos Hotel Oulun Eden:
    • Jäsenet voivat ostaa kylpylä lippuja seuraavin hinnoin: Aikuinen 15,00 € (NORM. 22,00€), Lapsi 4-14v 10,00€ (NORM. 16,00€), Perhelippu 40,00€ sis. 2aik.+2lasta tai 1aik.+3lasta (NORM. 65,00€). Hinnat perhelipussa koskevat jäsentä ja hänen perheenjäseniään. Jäsenkortti esitettävä vastaanottoon saapuessasi.
    • Tutustu myös hyvinvointiosaston hoitovalikoimaan ja varaa aika numerosta 010 7838052 tai sähköpostilla osoitteesta hoidot.eden@sokoshotels.fi www.sokoshotels.fi/oulu/eden/hyvinvointipalvelut
  • Pelixir
    • Jäsenetukortilla keilauskengät veloituksetta.