P11 (2011)-ikäluokan Maalisturnaus Kempeleessä 18.-20.3.2022

Päivitetty 21.2.2022 14:45

Ajax-Sarkkiranta järjestää turnauksen 2011-syntyneille pojille Ojan Rauta-areenalla (Pelaajapolku, Kempele).

Hallissa pelialustana kumirouheinen tekonurmi. Hallin nettisivut: https://www.kempeleareena.fi

Pelitapa on 8 vs 8, peliaika 2 x 15 min. Pelipallo on kokoa nro 4.

Turnauksessa kolme tasoa: Kilpa-1 sarjaan otetaan 6 joukkuetta, Kilpa 2-sarjaan 8 joukkuetta ja Haastesarjaan 6 joukkuetta. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille joukkueille tulee 6 peliä.

Lähialueen Haaste-sarjan joukkueilla turnaus voi alkaa jo perjantaina 18.3.2022! Kauempaa tuleville joukkueille pyrimme järjestämään lauantaille mahdollisimman myöhäisen aloituksen, jotta matkustaminen onnistuisi aamupäivän aikana. Pelit ovat ohi su klo 18 mennessä.

Jos koronarajoituksen ovat vielä tuolloin sellaiset, ettei yleisöä voi ottaa halliin sisälle seuraamaan pelejä, pyrimme järjestään striimauksen fanijoukoille suoraan kotisohvalle.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Lisätiedot: Antti Kiviniemi, antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi, p. 050 3219980

TURNAUSMAKSUT

Kilpasarjojen osallistumismaksu on 350 €/joukkue. Haastesarjan maksu on 150€/joukkue.

Sitovat ilmoittautumiset osallistumisesta viim. 15.2.2022, johon mennessä myös aiempi ilmoittautuminen tarvittaessa on peruttava. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu laskutetaan 16.2.2022 ja maksettava 28.2.2022 mennessä. Koronan vuoksi perutun turnauksen osallistumismaksut palautetaan. Mahdollisen joukkueen omasta syystä johtuvan poisjäännin takia osallistumismaksua ei palauteta.

Turnaukseen tässä vaiheessa ilmoittautuneet joukkueet:

Kilpa 1:

5. OLS keltasininen
  6. HauPa

PELITAPA

Kaikki sarjat pelataan 8v8. Turnauksessa pelataan kaikista sijoista.

SÄÄNNÖT

Peliaika 2 x 15 min. Aluepaitsiosääntö voimassa.

Kilpa 1- sarja pelataan kuuden joukkueen yksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen pelataan sijoituspelit (1.-2., 3.-4. ja 5.-6.).

Kilpa 2-sarja pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Lohkojen sisällä yksinkertainen sarja. Alkulohkojen kaksi parasta pelaavat sijoista 1-4 ja alkulohkojen 3. ja 4. pelaavat sijoista 5-8 yksinkertaisen sarjan.

Haaste-sarja pelataan kuuden joukkueen yksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen pelataan sijoituspelit (1.-2., 3.-4. ja 5.-6.).

Alkulohkojen järjestyksen sijoituspeleihin ratkaisee ensisijaisesti pisteet. Tasapisteissä järjestys määräytyy seuraavasti: (1) keskinäisten otteluiden pisteet, (2) keskinäisten otteluiden maaliero, (3) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit, (4) maaliero lohkossa, (5) tehdyt maalit lohkossa ja (6) arpa. Tulospalvelu ja kisakanslia yhdessä suorittavat arvonnan ulkopuolisen valvojan läsnäollessa välittömästi tulosten selvittyä.

Cup-vaiheessa ottelun päättyessä varsinaisella peliajalla tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella (3) pelaajalla ja tämän jälkeen pelaaja kerrallaan ratkaisuun saakka. Rangaistuspotkukilpailussa voidaan potkaisijoita valita myös pelaajista, jotka varsinaisen otteluajan päättyessä ovat vaihdossa. Uusi kierros alkaa vasta, kun pienemmän pelaajamäärän omaavan joukkueen kaikki pelaajat ovat ovat tehneet suorituksensa.

Varoitukset eivät ole käytössä. Tuomari voi poistaa pelaajan kentältä, jolloin joukkue voi täydentää kenttää pelaamatta alivoimalla.

YLI-IKÄISYYS

Joukkueessa voi olla mukana yli-ikäisiä pelaajia turnausjärjestäjän luvalla. Yli-ikäisillä tulee olla hihassa musta tai vaalea teippi/nauha, jonka on erotuttava kapteenin nauhasta. Yli-ikäisiä saa olla kentällä yhtä aikaa kaksi pelaajaa, ottelun kokoonpanossa 3 pelaajaa. Yli-ikäiset ilmoitetaan pelaajaluettoissa.

PALKINNOT

Sarjojen voittajajoukkueet palkitaan pokaalilla.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueiden tulee toimittaa pelaajaluettelot ennen 1. ottelua kisakansliaan tai sähköpostiin (antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi).

TAPAHTUMAKARTTA JA PUKUHUONEJAOT