Lomake sulkeutuu 30.03.2021 12.00
Tällä lomakkeella ilmoitat Ajax-joukkueesi Palloliiton Pohjoisen alueen jalkapallosarjoihin 2021 joukkueen valmennuspäällikön ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautumisten päättyminen (lomake täytettävä 7 vrk aikaisemmin)
- Miesten Kolmosen ja Nelosen sarjapaikat tulee vahvistaa 31.12.2020 mennessä.
- Muiden sarjojen ilmoittautuminen päättyy 31.1.2021 pl. leikkimaailma.
- Leikkimaailma (11v ja nuoremmat) ilmoittautuminen päättyy 28.2.2021.
- Naisten 8v8 ilmoittautuminen päättyy 30.3.2021.

Ilmoita joukkueen nimi ja sarja, mihin ilmoittautuu, sekä edellisen kauden sarja, mitä ilmoitettava joukkue pelasi. Tarkoitus on siis käyttää samoja joukkueita mitä käytettiin edellisenäkin vuonna, ei luoda uusia vuosittain.

Palloliitto voi muuttaa joukkueen nimen jos tarvetta.

Tervetuloa tilaamaan Ajax-tuotteita! Kirjaa tuotemäärät tilattavien tuotteiden kohdalla. Huomioi jäsenetuhinnat. Toistaiseksi toimitustapana ainoastaan nouto sovitusti toimistolta (Kurikkahaantie 7, Kempele).
Tämä kysely on niille pelaajille ja pelaajien vanhemmille, jotka ovat päättäneet lopettaa jalkapallon harrastamisen Ajax-Sarkkiranta ry seurassa.

Tämän kyselyn avulla voimme kehittää joukkueiden ja seuran toimintaa.

Palaute käsitellään luottamuksella ja vain seurassa toimivat näkevät palautteet.
Tällä lomakkeen voi hakea valmentajan ja ohjaajan tehtäviin seurassamme. Mahdollisia tehtäviä ovat mm. vastuuvalmentaja, valmentaja, maalivahvivalmentaja, fysiikkavalmentaja, jalkapallokoulun ohjaaja ja kerho-ohjaaja.
Kiitos päätöksestänne liittyä Ajax-Sarkkirannan kannatusjäseneksi! Tällä lomakkeella ilmoitatte yhteystietosi sekä kannatusjäsenyytenne tason ja määräajan.
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ajax-Sarkkirannan toimintaan kaudelle 1.11.2020-31.10.2021.

Uusien toimintaan liittyvien pelaajien huoltaja täyttää lomakkeen kokeilujakson jälkeen, kun ko. joukkueen joukkueenjohtajan kanssa on sovittu toimintaan liittymisestä ja joukkueenjohtaja on kertonut joukkueen toiminnasta ja joukkuemaksuista.

Seuran toimintamaksut, niiden kattamat toiminnot, maksuperiaatteet sekä irtisanomisajat on kuvattu  https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/uutiset/116027/toimintamaksut .

Alaikäisen pelaajan kohdalla laskutettavaksi lisätään 1. huoltaja. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Laskuja ei voi jakaa vanhempien kesken. Liittyessään toimintaan pelaaja ja pelaajan vanhemmat sitoutuvat seuran arvoihin ja toimintamaksuihin.

Pelaajan oma puhelinumero suositeltava ilmoittaa joukkueen pelaajien pikaviestintäkanavia varten (esim. Whatsup), mikäli pelaajalla on vanhempien suostumus käyttää ko. viestintäkanavia. Samoin sähköpostiosoite, mikäli pelaajalla on vanhemman suostumus käyttää Jopoxin Pukukoppia.

Mikäli ilmoitat 2. huoltajan, lisääthän toisen huoltajan osoitetiedot Lisätiedot-osion kohdissa.

Muistathan ilmoittaa pelaajan (2009 tai myöhemmin syntynyt) mahdollisen oman tapaturmavakuutuksen, jonka tulee kattaa jalkapallon
kilpailutoiminnassa, harjoittelutoiminnassa ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Mikäli pelaajalla on oma vakuutus, täytä ja toimita VAKUUTUSILMOITUS joukkueenjohtajalle. Mikäli pelajalla (2009 tai myöhemmin syntynyt) ei ole oma vakuutusta, seura hankkii pelaajalle Palloliiton vakuutuksen ja laskuttaa sen pelaajan huoltajalta. 2010 ja nuoremmilla kilpajoukkueiden pelaajilla sekä kaikilla Easyfutiksessa olevilla alaikäisillä pelaajilla Palloliiton vakuutus sisältyy seuran toimintamaksuihin.

Siirry alta vastaamaan ja valitse ensimmäisenä joukkue, johon liitytään.
Tällä ilmoittaudutaan Ajax-Sarkkirannan toimintaan kaudelle 1.11.2020-31.10.2021.

Uusi toimintaan liittyvä pelaaja täyttää lomakkeen kokeilujakson jälkeen, kun ko. joukkueen joukkueenjohtajan kanssa on sovittu toimintaan liittymisestä ja joukkueenjohtaja on kertonut joukkueen toiminnasta ja joukkuemaksuista.

Täysi-ikäinen pelaaja lisätään laskutettavien jäsenten listaan. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Liittyessään toimintaan pelaaja sitoutuu seuran arvoihin ja toimintamaksuihin.

Ilmoita mahdollisesta omasta tapaturmavakuutuksesta, jonka tulee kattaa jalkapallon
kilpailutoiminnassa, harjoittelutoiminnassa ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Mikäli oma vakuutus on, täytä ja toimita VAKUUTUSILMOITUS joukkueenjohtajalle. Muussa tapauksessa pelaaja hankkii oman vakuutuksen vakuutusyhtiöltään tai Palloliiton Pelipaikasta ja ilmoittaa vakuutuksen voimassaolosta joukkueenjohtajalleen em. lomakkeella.

Siirry alta vastaamaan ja valitse ensimmäisenä joukkue, johon liitytään.