Lomake sulkeutuu 26.05.2022 23.55
Onnittelut hienosta päätöksestäsi osallistua FDS-AVFC-jalkapalloleirille Kempeleessä 13. – 16.6.2022!

Mikäli ilmoitat useampia pelaajia samasta perheestä, täytä lomake kaikista osallistujista erikseen. Valitse maksuvaihtoehdoksi 1. osallistujasta "FDS-AVFC" ja perheen toisesta ja sitä seuraavista osallistujista "FDS-AVFC (sisar)". 

Osallistumismaksusta lähetetään verkkomaksulinkki huoltajan sähköpostiin. Osallistumismaksu tulee maksaa viimeistään 3.6.2022. 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksesta on ilmoitettava viim. 26.5.2022. Tämä jälkeen tapahtuvista peruutuksista palautamme osallistumismaksun täysimääräisesti ainoastaan lääkärintodistusta vastaan​.

Leirille osallistuvalta pelaajalta edellytetään jalkapallon harjoittelutoiminnan kattavaa tapaturmavakuutusta.
 Lomake sulkeutuu 19.06.2022 23.55

Tällä lomakkeella ilmoitat lapsesi Ajax-Sarkkirannan 2012-2018-syntyneiden jalkapallokouluun.

Jokaisesta osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminen. Valitse toivomasi ryhmä. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu palautetaan, jos osallistuminen perutaan viimeistään viikko ennen 1. tapahtumaa. Tämän jälkeisistä, ennen 2. tapahtumaa tulevista peruutuksista, palautamme 50% osallistumismaksusta.

TARJOUS KUNTOMON JÄSENILLE: Kuntomon jäsenen perheeseen kuuluva lapsi Ajaxin jalkapallokouluihin etuhintaan 85€ (etusi 7,90€)! Ilmoita jäsenen nimi ilmoittautumisen yhteydessä.

TARJOUS AJAX JALKAPALLOKOULULAISTEN PERHEENJÄSENILLE: Ajax Sarkkiranta jalkapallokoululaisten perheenjäsenille Kesäkuntomo jäsenyys vain 69€ (etusi 10€). Saat alennuskoodin Ajax jalkapallokoulusta. Lue lisää: https://kauppa.kuntomo.fi/pd/jasenyydet/11/kesakuntomo/
Tällä lomakkeella kartoitetaan Ajaxin valmentajien koulutustarpeet 2022. Koulutuskuluista vastaa seura ja kouluttautumisesta seuraavalle tasolle, seura maksaa sopimuksen mukaan lisäkorvauksen kauden 2021-2022 valmennustehtävistä.

Samalla ilmoittautuminen Futisvalmentajan starttikurssille, joka järjestetään seuraavin lähijaksoin:
22.1. 9:30-18:30
16.2. 18:00-21:00
19.2. 15:00-18:00

Koronarajoitusten vuoksi koulutus voidaan järjestää osittain etänä. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.
 Lomake sulkeutuu 15.06.2022 23.59
Tällä lomakkeella ilmoitat joukkueen Ajaxcupiin 2022.
Pelaajan irtisanoutumisesta ilmoitetaan ensin joukkueenjohtajalle, joka on ohjannut teitä täyttämään tämän lomakkeen. Lomakkeella tieto irtisanoutumisesta ohjautuu myös seuralle ja sen täyttäminen on välttämätöntä. Lomakkeella kerätään myös tietoa irtisanomisen syistä ja palautetta, joka on arvokasta toimintamme kehittämiseksi. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti seuran henkilökunnan toimesta. 
Tervetuloa käyttämään Kempeleen Palloiluhalli Oy:n tiloja valvottuun omatoimiseen harjoitteluun!

Harjoitusajat ovat seuraavat:
- Ojan Rauta Areena tiistaisin 15:30-16:30
- Kurikkahaantien palloiluhalli torstaisin 16:30-17:30

Seuran ulkopuolisille hinta 13.9.2021-31.5.2022 on 50€.
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ajax-Sarkkirannan toimintaan kaudelle 1.11.2021-31.10.2022.

Uusien toimintaan liittyvien pelaajien huoltaja täyttää lomakkeen kokeilujakson jälkeen, kun ko. joukkueen joukkueenjohtajan kanssa on sovittu toimintaan liittymisestä ja joukkueenjohtaja on kertonut joukkueen toiminnasta ja joukkuemaksuista.

Seuran toimintamaksut, niiden kattamat toiminnot, maksuperiaatteet sekä irtisanomisajat on kuvattu  https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/seura/148/toimintamaksut

Alaikäisen pelaajan kohdalla laskutettavaksi lisätään 1. huoltaja. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Laskuja ei voi jakaa vanhempien kesken. Liittyessään toimintaan pelaaja ja pelaajan vanhemmat sitoutuvat seuran arvoihin ja toimintamaksuihin. 

Pelaajan oma puhelinumero suositeltava ilmoittaa joukkueen pelaajien pikaviestintäkanavia varten (esim. Whatsup), mikäli pelaajalla on vanhempien suostumus käyttää ko. viestintäkanavia. Samoin sähköpostiosoite, mikäli pelaajalla on vanhemman suostumus käyttää Jopoxin Pukukoppia.

Mikäli ilmoitat 2. huoltajan, lisääthän toisen huoltajan osoitetiedot Lisätiedot-osion kohdissa.

Muistathan ilmoittaa pelaajan (2010 tai aiemmin syntynyt) mahdollisen oman tapaturmavakuutuksen, jonka tulee kattaa jalkapallon
kilpailutoiminnassa, harjoittelutoiminnassa ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Mikäli pelaajalla on oma vakuutus, täytä ja toimita VAKUUTUSILMOITUS joukkueenjohtajalle. Mikäli pelajalla (2010 tai aiemmin syntynyt) ei ole oma vakuutusta, seura hankkii pelaajalle Palloliiton vakuutuksen ja laskuttaa sen pelaajan huoltajalta. 2011 ja myöhemmin syntyneillä kilpajoukkueiden pelaajilla sekä kaikilla Easyfutiksessa olevilla alaikäisillä pelaajilla Palloliiton vakuutus sisältyy seuran toimintamaksuihin.

Siirry alta vastaamaan ja valitse ensimmäisenä joukkue, johon liitytään.
Tällä ilmoittaudutaan Ajax-Sarkkirannan toimintaan kaudelle 1.11.2021-31.10.2022.

Uusi toimintaan liittyvä pelaaja täyttää lomakkeen kokeilujakson jälkeen, kun ko. joukkueen joukkueenjohtajan kanssa on sovittu toimintaan liittymisestä ja joukkueenjohtaja on kertonut joukkueen toiminnasta ja joukkuemaksuista.

Seuran toimintamaksut, niiden kattamat toiminnot, maksuperiaatteet sekä irtisanomisajat on kuvattu täällä: https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/seura/148/toimintamaksut

Täysi-ikäinen pelaaja lisätään laskutettavien jäsenten listaan. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Liittyessään toimintaan pelaaja sitoutuu seuran arvoihin ja toimintamaksuihin. 

Ilmoita mahdollisesta omasta tapaturmavakuutuksesta, jonka tulee kattaa jalkapallon
kilpailutoiminnassa, harjoittelutoiminnassa ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Mikäli oma vakuutus on, täytä ja toimita VAKUUTUSILMOITUS joukkueenjohtajalle. Muussa tapauksessa pelaaja hankkii oman vakuutuksen vakuutusyhtiöltään tai Palloliiton Pelipaikasta ja ilmoittaa vakuutuksen voimassaolosta joukkueenjohtajalleen em. lomakkeella.

Siirry alta vastaamaan ja valitse ensimmäisenä joukkue, johon liitytään.
Tällä lomakkeella ilmoitat seuralle lapseen kohdistuvasta epäasiallisesta käytöksestä.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla turvallinen ja iloa tuottava harrastuspaikka kaikille. Seurassamme työskentelevät ja vapaaehtoiset lasten ja nuorten kanssa toimivat aikuiset ovat sitoutuneet seuran sääntöihin ja toimintaohjeisiin, joiden tarkoitus on ennaltaehkäistä kaikenlaista epäasiallista käyttäytymistä harrastuksessa.  

Antamiasi tietoja käsittelee toiminnanjohtaja ehdottaman luottamuksellisesti. Voit kertoa asiasta myös nimettömästi. Mikäli haluat kertoa asiasta mieluummin toiselle henkilölle, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai valmennuspäällikköön. Yhteystiedot löydät seuran etusivulta.
Tervetuloa tilaamaan Ajax-tuotteita! Kirjaa tuotemäärät tilattavien tuotteiden kohdalla.  Toistaiseksi toimitustapana ainoastaan nouto sovitusti toimistolta (Kurikkahaantie 7, Kempele). 
Tällä lomakkeen voi hakea valmentajan ja ohjaajan tehtäviin seurassamme. Mahdollisia tehtäviä ovat mm. vastuuvalmentaja, valmentaja, maalivahvivalmentaja, fysiikkavalmentaja, jalkapallokoulun ohjaaja ja kerho-ohjaaja.
Kiitos päätöksestänne liittyä Ajax-Sarkkirannan kannatusjäseneksi! Tällä lomakkeella ilmoitatte yhteystietosi sekä kannatusjäsenyytenne tason ja määräajan.