Lomake sulkeutuu 08.10.2023 23.55

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään ma 9.10.2023 klo 17:00. Paikka: Neuvottelutila (Pelaajapolku 3). Syyskokouksessa päätetään mm. seuraavan vuoden toimijoista, maksuista sekä toimintasuunnitelmasta. Kokoukseen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista tällä lomakkeella viim. 8.10.2023. Etäyhteyttä ei järjestetä.

Tällä lomakkeella voit hakea valmennus- ja ohjaustehtäviin tai kesätöihin Ajaxiin. Mahdollisia tehtäviä ovat mm. vastuu-, apu-, maalivahti- ja fysiikkavalmentajan tehtävät sekä jalkapallokoulun ja harrastekerhojen ohjaustehtävät. Lisäksi mahdollisia muita tehtäviä voivat olla sosiaalisen median viestintä, tapahtumajärjestelyt, kioskimyynti, pelinohjaus ja tuomarointi. Hakemuksen täytettyäsi pyrimme olemaan yhteydessä mahdollisimman pian. 
Tällä lomakkeella kerätään tiedot toimihenkilöiden rekisteröimiseksi Palloliiton jäsenrekisteriin, Pelipaikkaan. Roolit: valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, huoltaja

Tervetuloa tilaamaan Ajax-tuotteita! Kirjaa tuotemäärät tilattavien tuotteiden kohdalla.  Toistaiseksi toimitustapana ainoastaan nouto sovitusti toimistolta (Pelaajapolku 3, Kempele). 

Tällä lomakkeella ilmoitat seuralle lapseen kohdistuvasta epäasiallisesta käytöksestä.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla turvallinen ja iloa tuottava harrastuspaikka kaikille. Seurassamme työskentelevät ja vapaaehtoiset lasten ja nuorten kanssa toimivat aikuiset ovat sitoutuneet seuran sääntöihin ja toimintaohjeisiin, joiden tarkoitus on ennaltaehkäistä kaikenlaista epäasiallista käyttäytymistä harrastuksessa.  

Antamiasi tietoja käsittelee toiminnanjohtaja ehdottaman luottamuksellisesti. Voit kertoa asiasta myös nimettömästi. Mikäli haluat kertoa asiasta mieluummin toiselle henkilölle, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai valmennuspäällikköön. Yhteystiedot löydät seuran etusivulta.
Pelaajan irtisanoutumisesta ilmoitetaan ensin joukkueenjohtajalle, joka on ohjannut teitä täyttämään tämän lomakkeen. Lomakkeella tieto irtisanoutumisesta ohjautuu myös seuralle ja sen täyttäminen on välttämätöntä. Lomakkeella kerätään myös tietoa irtisanomisen syistä ja palautetta, joka on arvokasta toimintamme kehittämiseksi. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti seuran henkilökunnan ja johtokunnan toimesta. Huomioi, että seuran toimintamaksut laskutetaan vielä kahdelta seuraavalta kuukaudelta tämän lomakkeen täytön päivämäärän mukaisesti. 1.8.-31.10. irtisanoutuvilla laskutus päättyy 31.10. kaudenvaihteen käytännön mukaisesti.

Tällä lomakkeella ilmoitat lapsesi maksuttomalle kokeilujaksolle. Kokeilujaksolle ilmoittautuminen ei ole sitova. Täytäthän kuitenkin tiedot mahdollisimman tarkasti, kiitos.
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ajax-Sarkkirannan toimintaan

Uusien toimintaan liittyvien pelaajien huoltaja täyttää lomakkeen kokeilujakson jälkeen, kun ko. joukkueen joukkueenjohtajan kanssa on sovittu toimintaan liittymisestä ja joukkueenjohtaja on kertonut joukkueen toiminnasta ja joukkuemaksuista.

Seuran toimintamaksut, niiden kattamat toiminnot, maksuperiaatteet sekä irtisanomisajat on kuvattu  https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/seura/148/toimintamaksut

Alaikäisen pelaajan kohdalla laskutettavaksi lisätään 1. huoltaja. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Laskuja ei voi jakaa vanhempien kesken. Liittyessään toimintaan pelaaja ja pelaajan vanhemmat sitoutuvat seuran arvoihin ja toimintamaksuihin. 

Pelaajan oma puhelinumero suositeltava ilmoittaa joukkueen pelaajien pikaviestintäkanavia varten (esim. Whatsup), mikäli pelaajalla on vanhempien suostumus käyttää ko. viestintäkanavia. Samoin sähköpostiosoite, mikäli pelaajalla on vanhemman suostumus käyttää Jopoxin Pukukoppia.

Mikäli ilmoitat 2. huoltajan, lisääthän toisen huoltajan osoitetiedot Lisätiedot-osion kohdissa.

Muistathan ilmoittaa pelaajan (2011 tai aiemmin syntynyt) mahdollisen oman tapaturmavakuutuksen, jonka tulee kattaa jalkapallon
kilpailutoiminnassa, harjoittelutoiminnassa ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Mikäli pelaajalla on oma vakuutus, täytä sähköinen VAKUUTUSILMOITUS (avaa valmiiksi uudelle välilehdelle). Mikäli pelajalla (2011 tai aiemmin syntynyt) ei ole oma vakuutusta, seura hankkii pelaajalle Palloliiton vakuutuksen ja laskuttaa sen pelaajan huoltajalta. 2012 ja myöhemmin syntyneillä kilpajoukkueiden pelaajilla sekä kaikilla Easyfutiksessa olevilla alaikäisillä pelaajilla Palloliiton vakuutus sisältyy seuran toimintamaksuihin.

Siirry alta vastaamaan ja valitse ensimmäisenä joukkue, johon liitytään.
Tällä ilmoittaudutaan Ajax-Sarkkirannan toimintaan.

Uusi toimintaan liittyvä pelaaja täyttää lomakkeen kokeilujakson jälkeen, kun ko. joukkueen joukkueenjohtajan kanssa on sovittu toimintaan liittymisestä ja joukkueenjohtaja on kertonut joukkueen toiminnasta ja joukkuemaksuista.

Seuran toimintamaksut, niiden kattamat toiminnot, maksuperiaatteet sekä irtisanomisajat on kuvattu täällä: https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/seura/148/toimintamaksut

Täysi-ikäinen pelaaja lisätään laskutettavien jäsenten listaan. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Liittyessään toimintaan pelaaja sitoutuu seuran arvoihin ja toimintamaksuihin. 

Ilmoita mahdollisesta omasta tapaturmavakuutuksesta, jonka tulee kattaa jalkapallon
kilpailutoiminnassa, harjoittelutoiminnassa ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Mikäli oma vakuutus on, täytä ja toimita VAKUUTUSILMOITUS joukkueenjohtajalle. Muussa tapauksessa pelaaja hankkii oman vakuutuksen vakuutusyhtiöltään tai Palloliiton Pelipaikasta ja ilmoittaa vakuutuksen voimassaolosta joukkueenjohtajalleen em. lomakkeella.

Siirry alta vastaamaan ja valitse ensimmäisenä joukkue, johon liitytään.
Kiitos päätöksestänne liittyä Ajax-Sarkkirannan kannatusjäseneksi! Tällä lomakkeella ilmoitatte yhteystietosi sekä kannatusjäsenyytenne tason ja määräajan.

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -