Turnausruokailu info:

Turnausruokailu järjestetään Ojan Rauta Areenan yhteydessä olevan ravintolan tiloissa. Ruokailun hinta on 8€/lapsi ja 10€/aikuinen (sis. ruuan, salaatin, leivät, levitteet ja juomat). Ruokailu tilataan ennakkoon pelaajille, toimihenkilöille ja mahdollisille tukijoukoille. Mahdollisuus ostaa ruokaa suoraan myös paikan päältä, mutta tähän ruokaa on varattu vain rajoitettu määrä ja toiveena olisi, että ruuat tilattaisiin mahdollisimman pitkälle ennakkoon. Sitovat tilaukset ja mahdolliset erityisruokavaliot 23.11. mennessä Pia-Maarit Honkoselle, pmhonkonen@gmail.com, 040 748 3424. Ruokailu laskutetaan joukkueilta turnauksen jälkeen.

Turnauksessa palvelee myös kioski, josta mahdollisuus ostaa suolaisia ja makeita leivonnaisia, pientä välipalaa, kylmiä ja kuumia juotavia sekä muuta purtavaa. Maksu onnistuu käteisen lisäksi myös maksukorteilla.

Ruokailut tapahtuvat jokaisen ennakkoon ruokailunsa tilanneen joukkueen kohdalla annettujen ohjeiden ja aikataulun mukaisesti, joita toivotaan noudatettavan. Ruokailujen aikatauluttamisella pyrimme varmistamaan, että kaikille on riittävästi aikaa ja tilaa syödä. Ruokailemaan tullaan yhtenä ryhmänä ja pelaajat ja toimihenkilöt ruokailevat ensin, mahdolliset tukijoukot vasta sen jälkeen.

Turnausruokailujen aikataulu:

klo 12.00–12.40

- OLS Niemi

- SJK Musta

- KPV Vihreä

klo 12.40–13.20

- OLS Nurmela

- SJK Valkoinen

- Ajax Sininen

klo 13.20–14.00

- SJK Kulta

- OLS Kallinen

- KPV Musta

- Ajax Valkoinen

- Ajax Musta

klo 14.00–14.40

- Kapa

- OLS Karjalainen

- KuPS Musta

klo 14.40–15.20

- KuPS Keltainen

Majoitusvaihtoehtoihin kannattaa tutustua klikkaamalla tästä!

logo