P12 (2010)-ikäluokan Tammiturnaus Kempeleessä 28.-30.1.2022

Päivitetty 14.1.2022 10:23

Otteluohjelmat julkaistu!

OTTELUOHJELMAT JA TULOKSET>>>

Ajax-Sarkkiranta järjestää turnauksen 2010-syntyneille pojille Ojan Rauta-areenalla (Pelaajapolku, Kempele ).

Hallissa pelialustana kumirouheinen tekonurmi. Hallin nettisivut: https://www.kempeleareena.fi

Pelitapa on 8 vs 8, peliaika 2 x 15 min. Pelipallo on kokoa nro 4.

Turnauksessa kolme tasoa: Kilpa-1 sarjaan otetaan 6 joukkuetta, Kilpa 2-sarjaan 10 joukkuetta ja Haastesarjaan 4 joukkuetta. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpasarjoissa jokaiselle joukkueelle tulee 5 peliä ja Haastesarjassa 3-4 peliä.

Lähialueen Haaste-sarjan joukkueilla turnaus voi alkaa jo perjantaina 28.1.2022! Kauempaa tuleville joukkueille pyrimme järjestämään lauantaille mahdollisimman myöhäisen aloituksen, jotta matkustaminen onnistuisi aamupäivän aikana. Pelit ovat ohi su klo 18 mennessä.

Jos koronarajoituksen ovat vielä tuolloin sellaiset, ettei yleisöä voi ottaa halliin sisälle seuraamaan pelejä, pyrimme järjestään striimauksen fanijoukoille suoraan kotisohvalle.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Mikko Väänänen, mikko.vaananen@ajaxsarkkiranta.fi, p. 050 3213618

TURNAUSMAKSUT

Kilpasarjojen osallistumismaksu on 350 €/joukkue. Haastesarjan maksu on 150€/joukkue.

Ilmoittautumiset osallistumisesta 1.12.2021 mennessä. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu laskutetaan 7.12.2021 ja maksettava 10.1.2022 mennessä. Maksu vahvistaa osallistumisen. Koronan vuoksi perutun turnauksen osallistumismaksut palautetaan. Mahdollisen joukkueen omasta syystä johtuvan poisjäännin takia osallistumismaksua ei palauteta.

Turnaukseen tässä vaiheessa ilmoittautuneet joukkueet:

Kilpa 1:

5. RoPS
  6. HauPa

PELITAPA

Kaikkisarjat pelataan 8v8. Kilpa 1-sarjassa pelataan kuuden joukkueen yksinkertainen sarja, ja sijoituspelit: finaali, pronssipeli ja sijat 5-6 (6 ottelua/ joukkue)

Kilpa 2-sarjassa pelataan 2 alkulohkossa yksinkertainen sarja, jonka jälkeen lohkojen 1.-2. pelaavat yksinkertaisen sarjan sijoista 1-4, lohkojen 3.-4. pelaavat yksinkertaisen sarjan sijoista 5-8. (6 ottelua/joukkue).

Haastesarjassa pelataan kuuden joukkueen yksinkertainen sarja ja sijoituspelit: finaali, pronssipeli, ja sijat 5-6 (6 ottelua/ joukkue).

SÄÄNNÖT

Peliaika 2 x 15 min. Normaali puolen kentän paitsiosääntö voimassa.

Alkulohkojen järjestyksen sijoituspeleihin ratkaisee ensisijaisesti pisteet. Tasapisteissä järjestys määräytyy seuraavasti: (1) keskinäisten otteluiden pisteet, (2) keskinäisten otteluiden maaliero, (3) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit, (4) maaliero lohkossa, (5) tehdyt maalit lohkossa ja (6) arpa. Tulospalvelu ja kisakanslia yhdessä suorittavat arvonnan ulkopuolisen valvojan läsnäollessa välittömästi tulosten selvittyä.

Välierä- tai jatko-otteluissa, joissa ei pelata sarjaa, ottelun päättyessä varsinaisella peliajalla tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella (3) pelaajalla ja tämän jälkeen pelaaja kerrallaan ratkaisuun saakka. Rangaistuspotkukilpailussa voidaan potkaisijoita valita myös pelaajista, jotka varsinaisen otteluajan päättyessä ovat vaihdossa. Uusi kierros alkaa vasta, kun pienemmän pelaajamäärän omaavan joukkueen kaikki pelaajat ovat ovat tehneet suorituksensa.

Varoitukset ovat käytössä.

YLI-IKÄISYYS

Joukkueessa voi olla mukana yli-ikäisiä pelaajia turnausjärjestäjän luvalla. Yli-ikäisillä tulee olla hihassa musta tai vaalea teippi/nauha, jonka on erotuttava kapteenin nauhasta. Yli-ikäisiä saa olla kentällä yhtä aikaa kaksi pelaajaa, ottelun kokoonpanossa 3 pelaajaa. Yli-ikäiset ilmoitetaan pelaajaluettoissa.

PALKINNOT

Sarjojen voittajajoukkueet palkitaan pokaalilla.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueiden tulee toimittaa pelaajaluettelot ennen 1. ottelua kisakansliaan tai sähköpostiin (mikko.vaananen@ajaxsarkkiranta.fi).

TAPAHTUMAN KARTTA