P12 (2011)-ikäluokan Tammiturnaus Kempeleessä 27.-29.1.2023

Päivitetty 9.1.2023

Otteluohjelmat julkaistu - lue lisää tästä!

Varaa joukkueesi turnausruokailu tästä!

Ajax-Sarkkiranta järjestää turnauksen 2011-syntyneille pojille Ojan Rauta Areenalla (Pelaajapolku, Kempele).

Hallissa pelialustana kumirouheinen tekonurmi. Hallin nettisivut: https://www.kempeleareena.fi

Pelitapa on 8 vs 8, peliaika 2 x 15 min. Pelipallo on kokoa nro 4.

Turnauksessa kolme tasoa: Kilpa-1 sarjaan otetaan 8 joukkuetta, Kilpa 2-sarjaan 8 joukkuetta ja Haastesarjaan 8 joukkuetta. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille joukkueille tulee 5 peliä.

Lähialueen joukkueilla turnaus voi alkaa jo perjantaina 27.1.2023! Kauempaa tuleville joukkueille pyrimme järjestämään lauantaille mahdollisimman myöhäisen aloituksen, jotta matkustaminen onnistuisi aamupäivän aikana. Pelit ovat ohi su klo 18 mennessä.

Jos koronarajoituksen ovat vielä tuolloin sellaiset, ettei yleisöä voi ottaa halliin sisälle seuraamaan pelejä, pyrimme järjestään striimauksen fanijoukoille suoraan kotisohvalle.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Antti Kiviniemi, antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi, p. 050 3219980

TURNAUSMAKSUT

Osallistumismaksu on Kilpa-1 ja Kilpa-2 -sarjoissa 390 €/joukkue, Haaste-sarjassa 290€/joukkue.

Sitovat ilmoittautumiset osallistumisesta viim. 8.1.2023, johon mennessä myös aiempi ilmoittautuminen tarvittaessa on peruttava. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu laskutetaan 9.1.2023 ja maksettava 13.1.2023 mennessä. Koronan vuoksi perutun turnauksen osallistumismaksut palautetaan. Mahdollisen joukkueen omasta syystä johtuvan poisjäännin takia osallistumismaksua ei palauteta.

Turnaukseen tässä vaiheessa ilmoittautuneet joukkueet:

Kilpa 1:

 1. Ajax Valkoinen
 2. Tervarit Musta
 3. OLS Sininen
 4. RoPS Sininen
 5. FC Raahe Punainen
 6. HauPa P12 Keltainen

Kilpa 2:

 1. Ajax Sininen
 2. VPS
 3. Tervarit Punainen
 4. OLS Keltasininen
 5. RoPS Valkoinen
 6. HauPa
 7. LiPK
 8. OHF P11 Musta

Haaste:

 1. Ajax Musta
 2. VPS
 3. Tervarit Valkoinen
 4. FC Ylivieska
 5. FC Raahe Valkoinen
 6. OLS -11 Itä
 7. OHF P11-12 Sininen
 8. HauPa P12 Vihreä

PELITAPA

Kaikki sarjat pelataan 8v8. Turnauksessa pelataan kaikista sijoista.

SÄÄNNÖT

Peliaika 2 x 15 min. Normaali paitsiosääntö voimassa.

Kilpa 1-sarjassa pelataan 6 joukkueen yksinkertainen sarja.

Kilpa 2 ja Haaste-sarjat pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Lohkojen sisällä yksinkertainen sarja. Alkulohkojen kaksi parasta pelaavat sijoista 1-4 ja alkulohkojen 3. ja 4. pelaavat sijoista 5-8 pudotuspelit.

Sarjassa ja alkulohkoissa järjestyksen ratkaisee ensisijaisesti pisteet. Tasapisteissä järjestys määräytyy seuraavasti: (1) keskinäisten otteluiden pisteet, (2) keskinäisten otteluiden maaliero, (3) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit, (4) maaliero lohkossa, (5) tehdyt maalit lohkossa ja (6) arpa. Tulospalvelu ja kisakanslia yhdessä suorittavat arvonnan ulkopuolisen valvojan läsnäollessa välittömästi tulosten selvittyä.

Cup-vaiheessa ottelun päättyessä varsinaisella peliajalla tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella (3) pelaajalla ja tämän jälkeen pelaaja kerrallaan ratkaisuun saakka. Rangaistuspotkukilpailussa voidaan potkaisijoita valita myös pelaajista, jotka varsinaisen otteluajan päättyessä ovat vaihdossa. Uusi kierros alkaa vasta, kun pienemmän pelaajamäärän omaavan joukkueen kaikki pelaajat ovat ovat tehneet suorituksensa.

Varoitukset ovat käytössä.

YLI-IKÄISYYS

Joukkueessa voi olla mukana yli-ikäisiä pelaajia turnausjärjestäjän luvalla. Yli-ikäisillä tulee olla hihassa musta tai vaalea teippi/nauha, jonka on erotuttava kapteenin nauhasta. Yli-ikäisiä saa olla kentällä yhtä aikaa kaksi pelaajaa, ottelun kokoonpanossa 3 pelaajaa. Yli-ikäiset ilmoitetaan pelaajaluettoissa.

PALKINNOT

Sarjojen voittajajoukkueet palkitaan pokaalilla.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueiden tulee toimittaa pelaajaluettelot ennen 1. ottelua kisakansliaan tai sähköpostiin (antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi).

TAPAHTUMAKARTTA JA PUKUHUONEJAOT (klikkaa kuva suuremmaksi)