Ajax P09 joukkue-esittely
Julkaistu: 14.10.2019 00.00

Ajax P09 joukkue-esittely

Ajax P09 Kausi 2020-2021


Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä noin 25 aktiivista pelaajaa. Harjoituksia on viikossa kolme-neljä kertaa viikossa ja niitä vetävät vastuuvalmentajamme Ville Rautio sekä 4 apuvalmentajaa. Joukkueessa on monia pelaajia, jotka ovat olleet mukana jo joukkueen perustamisesta v.2015 alkaen, mutta myös vasta aloittaneita.

Valmentajien lisäksi joukkueen asioita hoitamassa on kaksi joukkueenjohtajaa, Keijo Penttilä ja Niko Korhonen. Rahastonhoitajana toimii Mervi Sipola. Lisäksi joukkueessamme on varustevastaava, Sanna Muranen ja talkootiimi. Apunamme toimii tietenkin myös joukko pelaajien vanhempia huolto- ja talkootehtävissä.

Kesäkaudella harjoituspäivät ovat maanantai (Linnakangas TN), keskiviikko (Linnakangas TN), torstai (Linnakangas TN) ja perjantai (Sarkkiranta N). Talvella harjoittelemme Ojan Rauta Areenassa ja Linnakankaan koululla.

Joukkue osallistuu kesäisin ja talvisin aktiivisesti erilaisiin turnauksiin. Turnauksien lisäksi joukkue osallistuu piirisarjaan, talviliigaan ja junnuliigaan.

Mikäli on kiinnostusta aloittaa jalkapallon harjoitteleminen P09 pojissa, niin rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajiin tai vastuuvalmentajaan.

Jojot: Keijo Penttilä ja Niko Korhonen

Toteutamme seuramme missiota mahdollistamalla jalkapalloa jokaiselle kohti omaa huippua seuraten arvojamme, joita ovat:

  • Hyvä fiilis
  • Luottamus
  • Laatu
  • Yhteisöllisyys