Tervetuloa 2007-2009 syntyneiden tyttöjen Easyfutikseen!
Julkaistu: 21.04.2022 17.00

Tervetuloa 2007-2009 syntyneiden tyttöjen Easyfutikseen!

Ajax Easyfutis Tytöt 07-09 on 2007-2009 syntyneiden tyttöjen joukkue. Joukkue pelaa talvikaudella Talviliigaturnauksissa ja kesäkaudelle Junnuliigassa tasolle sopivissa sarjoissa. Joukkueessa on noin 20 pelaajaa - lisää pelaajia mahtuu ryhmään!

Joukkue harjoittelee Sarkkirannan tekonurmella kesäkaudella 2022 seuraavasti:

  • Maanantaisin 19 - 20
  • Perjantaisin (parilliset viikot) 16 - 17
  • Paikalle tullaan aina noin 10 minuuttia ennen treenien alkua. Säähän sopiva vaatetus on hyvä miettiä valmiiksi hyvissä ajoin kotona. Muista pakata mukaan myös vesipullo, futiskengät + säärisuojat, pallo pumpattuna ja reipas urheilumieli :)
  • Huom! Aurinkoisellä säällä on hyvä käyttää pantaa tai päähinettä. Myös vettä tulee tankata jo iltapäivällä.

Toiminnassamme noudatamme Ajax-Sarkkirannan arvoja: Hyvää Fiilistä, Luottamusta, Laatua ja Yhteisöllisyyttä.

Lisätietoja: Joukkueenjohtajat Hanne Tegelberg, p. 0503904072 ajaxeasyt0608@gmail.com.

Uuden pelaajan ilmoittautuminen kokeilujaksolle:

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia koko kauden ajan. Lue uuden pelaajan ilmoittautumisohjeet kolmen viikon ilmeiselle kokeilujaksolle ja tule mukaan mukavaan harrastuksen.

Ilmoittautuminen joukkueeseen kokeilujakson jälkeen:

Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake, kun on tehty päätös joukkueeseen liittymisestä kokeilujakson jälkeen ja tutustuttu alla oleviin maksutietoihin. Huom! EasyFutiksen toimintamaksuun sisältyy vakuutus kaikille alle 19-vuotiaille mutta voit vapaaehtoisesti ilmoittaa myös pelaajan omasta vakuutuksesta päällekkäisen vakuuttamisen välttämiseksi.

Joukkueessa käytössä olevat pelinumerot kannattaa tarkistaa ennen ilmoittautumista oheisesta linkistä.

Ilmoittautumisen jälkeen huoltajalle / huoltajille tulee sähköpostiin kutsu liittyä Jopoxin joukkueen pukuhuoneeseen. Sen kautta tapahtuu ilmoittautuminen harjoituksiin, laskutus ja tiedotus. Lisäksi huoltajilla on oma WhatsApp-ryhmä. Myös joukkueen pelaajilla on oma WhatsApp-ryhmä, missä taustalla seurailee joukkueenjohtaja.

Maksut:

Easyfutis maksaa 33,90€/kk. Täältä löydät lisätietoa seuran toimintamaksuista ja siitä, mitä ne pitävät sisällään. Lisäksi löydät tietoa mm. maksuperiaatteista ja perhealennuksista. Luethan tiedot tarkasti ennen joukkueeseen sitoutumista.

Maksuista ja yleisesti seuran toimintatavoista löytyy tarkemmin tietoa materiaalipankissa olevasta Seuratoiminnan käsikirjasta.

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -