Ilmoittautuminen Pojat 2014 ja Tytöt 2014 joukkueiden tutustumisjaksolle

Käynnistämme uudet joukkueet 2014-syntyneille pojille ja 2014-syntyneille tytöille. Kyseisten joukkueiden toiminta käynnistyy lapsi-vanhempi tutustumisjakson harjoituksilla. Tutustumisjakso on niin lapselle kuin vanhemmallekin ilmainen. Tutustumisjakson harjoitukset ovat Sarkkirannan vanhan hyppyrimäen montun nurmella (montun nurmi on tekonurmen vieressä tien toisella puolella) maanantaisin 5.8, 12.8 ja 19.8. Pojilla klo 17.15-18.15 ja tytöillä klo 18.15-19.15. Seuralta on järjestetty tapahtumiin valmennus ja harjoitteet ovat sellaisia mihin lapsi osallistuu vanhempansa kanssa. Lapsen rooli harjoituksessa on aktiivisempi.

Tutustumisjaksolle osallistuvat lapset on seuran puolelta vakuutettu ryhmävakuutuksella. Mukaan tarvitset säänmukaiset urheiluvarusteet, jalkaan nappikset tai lenkkarit, juomapullon jossa vettä. Varaamme tapahtumiin palloja, mutta omankin pallon saa toki mukaan ottaa.

Lisätietoja P2014 ja T2014 joukkueista antaa Ajax-Sarkkirannan toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen, arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi p.050 307 3969 (lomalla 5.7-28.7.2019)

Ilmoittautuminen 2014-syntyneiden tutustumisjaksolle
Lapsen nimi (sukunimi+etunimi)
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite (huoltajan)
Huoltajan nimi (sukunimi+etunimi)
Huoltajan puhelinnumero
Lapsen syntymäaika (tieto tarvitaan vakuutusta varten)
Lapsen syntymäpaikka (tieto tarvitaan vakuutusta varten)
Lisätietoja ja/tai kysymyksiä
Huoltaja on halukas osallistumaan uuden joukkueen toimintaan valmentajana tai muuna toimihenkilönä?

Syötä vieressä näkyvät numerot