Esittely
Klo 15:00 Sarkkiranta TN
Kes

Ennakkoinfo

Pelaajat paikalle klo 14.15 mennessä. Paikalle saavutaan pelivarusteissa kädet pestyinä (osa voi saada peliasunsa vasta paikanpäällä). Pukukoppia ei ole käytettävissä. Kokoonnutaan rinteen puolelle. Ottelupalaveri ulkona. Jokaisen pelaajan suositellaan kantavan mukanaan omaa henkilökohtaista käsidesiä. Joukkueen varusteista löytyy käsidesiä myös.

Alla vielä Palloliiton tiivistelmä ottelutapahtumien läpi viemiseksi. Tutustukaa myös siihen ja tsekatkaa myös itsearviointilomake.

Itsearviointilomake

Kenttäalueelle (myös aidanvieri) tulevat vain ja ainoastaan otteluun välittömästi liittyvät henkilöt. Vanhemmat ja muu yleisö seuraa ottelua rinteeltä tai autosta.

Otteluissa pidetään liveseurantaa. Jokaiseen kotiotteluun tarvitaan otteluseurannan pitäjä. Tämä toimii vuoroperiaatteella siten, että alla olevan linkin kautta pääsee varaamaan itselleen sopivan vuoron. Tässä kannattaa olla nopea, sillä vuoroja ei riitä kaikille.

Otteluseuranta

Naisten Kolmonen käyntiin

Naisten kolmosen pohjoislohko käynnistyi lauantaina paikallisottelulla, kun Sarkkirannan tekonurmelle kotijoukkueen vastustajaksi saapui Hercules Oulusta.

Ottelun alkuhetkillä paistoi polttavan auringon lisäksi myös pitkästä pelitauosta johtuva jännitys, joista jälkimmäinen kuitenkin hälveni pikku hiljaa pelin edetessä. Vierasjoukkue sai omasta pelistä nopeammin kiinni ja onnistui ensimmäisellä puoliajalla kahdesti maalinteossa, joista toinen tuli komeasta vapaapotkusta suoraan yläriman kautta.

Toisella puoliajalla pelin hallinta tasoittui selvästi ja alun jännityksestä ei ollut enää tietoakaan, mutta riittävän hyviä maalipaikkoja ei kotijoukkue saanut tänään luotua. Vierasjoukkue onnistui tekemään vielä kolmannen maalin ottelun loppuhetkillä ja pisteet avausottelusta matkasivat Oulun suunnalle.

Kokonaisuutena ottelu oli pitkän tauon jälkeen hyvinkin lupaava ja varsinkin nuoret pelaajat saivat varmasti paljon kokemusta aikuisten sarjasta ja sen kovuudesta.

Ei liveseurantaa

Tilastot