Pelitapa

Kaikkisarjat pelataan 8v8. Joukkueet jaetaan alkulohkoihin, joissa pelataan yksinkertainen alkusarja, jonka perusteella pelataan sijoitusottelut. Turnauksessa pelataan kaikista sijoista, joten pelit eivät lopu alkusarjaan tai cup – vaiheeseen. Otteluita tulee kilpasarjoissa 5/joukkue, haastesarjassa 4/joukkue. Tarvittaessa järjestämme ystävyysotteluita ottelumäärän turvaamiseksi.

Säännöt

Peliaika 2 x 15 min. Normaali puolen kentän paitsiosääntö voimassa.

Alkulohkojen järjestyksen sijoituspeleihin ratkaisee ensisijaisesti pisteet. Tasapisteissä järjestys määräytyy seuraavasti: (1) keskinäisten otteluiden pisteet, (2) keskinäisten otteluiden maaliero, (3) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit, (4) maaliero lohkossa, (5) tehdyt maalit lohkossa ja (6) arpa. Tulospalvelu ja kisakanslia yhdessä suorittavat arvonnan ulkopuolisen valvojan läsnäollessa välittömästi tulosten selvittyä.

Välierä- tai jatko-otteluissa, joissa ei pelata sarjaa, ottelun päättyessä varsinaisella peliajalla tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella (3) pelaajalla ja tämän jälkeen pelaaja kerrallaan ratkaisuun saakka. Rangaistuspotkukilpailussa voidaan potkaisijoita valita myös pelaajista, jotka varsinaisen otteluajan päättyessä ovat vaihdossa. Uusi kierros alkaa vasta, kun pienemmän pelaajamäärän omaavan joukkueen kaikki pelaajat ovat ovat tehneet suorituksensa.

Varoitukset ovat käytössä.

Yli-ikäisyys

Joukkueessa voi olla mukana yli-ikäisiä pelaajia turnausjärjestäjän luvalla. Yli-ikäisillä tulee olla hihassa musta tai vaalea teippi/nauha, jonka on erotuttava kapteenin nauhasta. Yli-ikäisiä saa olla kentällä yhtä aikaa 8v8 kaksi pelaajaa, ottelun kokoonpanossa 3 pelaajaa. Yli-ikäiset ilmoitetaan pelaajaluettoissa.

Palkinnot

Sarjojen voittajajoukkueet palkitaan pokaalilla.

Pelaajaluettelot

Joukkueiden tulee toimittaa pelaajaluettelot ennen 1. ottelua kisakansliaan tai sähköpostiin (mikko.maatanniemi@gmail.com).