Ajax-Sarkkiranta ry ”Reilu peli – Reilu kaveri”

Ajax-Sarkkiranta on 1997 perustettu kempeleläinen jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Teemme vahvaa juniorityötä laadukkaissa olosuhteissa. Noin 600 pelaajaamme harjoittelevat erinomaisissa olosuhteissa Kempeleen nurmi- ja tekonurmikentillä sekä vuonna 2019 valmistuneessa täysimittaisessa ylipainehallissamme, jonka lisäksi pelaajia palvelee talvisin myös pienempi harjoitushallimme. Teemme tiivistä seurayhteistyötä Oulun alueen muiden jalkapalloseurojen kanssa. Vahvan olosuhdekehittämisen lisäksi seuramme panostaa entisestään pelaajan laadukkaaseen arkeen ja seurayhteistyöhön laadukkaan pelaajapolkumme edelleen kehittämiseksi. Kehitämme seuraamme Palloliiton laatujärjestelmän mukaisesti. Järjestämme lisäksi aktiivisesti leirejä, jalkapallokouluja ja turnauksia. Näistä muutamina esimerkkeinä WBA-FDS leiri, jota pitämässä ovat englantilaisen West Bromwich Albionin junioriyhteistyökumppanin valmentajat, perinteiset jalkapallokoulumme, joihin ilmoittautuu vuosittain satoja lapsia 5 lasta sekä AjaxCup, joka kerää lähes 100 juniorijoukkuetta Kempeleen kentille.

Seuratoiminnan tukena ovat toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, nappulapäällikkö, harrastemanageri sekä lähes 200 vapaaehtoistoimijaa.