Keisarin uudet vaatteet: FDS-AVFC -leiri Kempeleessä 13.-16.6.2022Kesäkuussa saadaan Kempeleessä jälleen viettää monen futispelurin kesän kohokohtaa, kun usean vuoden ajalta tutuksi tullut yhteistyökumppani Football Development School järjestää jalkapalloleirin Sarkkirannassa yhteistyössä Ajax-Sarkkirannan kanssa. Nohevimmat lukijat saattoivat jo huomata, että FDS:n yhteistyöakatemia Englannissa on vaihtunut ja näin ollen Kristian Heames kumppaneineen toimii jatkossa Valioliigaseura Aston Villan väreissä.

Leiri on tarkoitettu sukupuoleen katsomatta pelaajille, jotka ovat syntyneet 2008-2014. Leiripäivän varsinainen ohjelma alkaa joka päivä klo 10.00 (kokoontuminen maanantaina klo 9.30) ja päättyy klo 16.00. Päivän aikana pidetään tunnin tauko ruokailun ja muun tankkauksen merkeissä. Leirillä ei unohdeta myöskään maalivahteja vaan englantilainen maalivahtivalmentaja vetää erilliset harjoitukset maalivahdeille leiripäivien päätteeksi.

Monen vuoden kokemukset ovat osoittaneet, että osallistujat kokevat leirin äärimmäisen mielekkääksi. Lisäksi leirillä edukseen esiintyneet pelaajat saavat mahdollisuuden lisäkokemuksiin FDS-AVFC:n muissa tapahtumissa vuoden aikana; ns. jatkoleireillä ja turnauksissa Suomessa (mm. Kokkola Cup) ja koronatilanteen niin salliessa myös ulkomailla (Englanti ja Saksa).

Aiempien vuosien tunnelmia voit käydä haistelemassa seuraavista linkeistä:

https://www.facebook.com/ajaxsarkkiranta/posts/422...

https://www.facebook.com/ajaxsarkkiranta/posts/422...

https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/uutiset/108929/wb...

https://www.facebook.com/ajaxsarkkiranta/videos/pc...

https://www.facebook.com/watch/?v=2245126785577673

https://www.facebook.com/watch/?v=2238713602843563

Leirin ilmoittautuminen on siis avattu. Leirin hinta (240€) sisältää laadukkaan valmennuksen (englantilaiset valmentajat ja suomalaiset apuvalmentajat), ruokailun ja leiripaidan. Sisaralennus on 30€ per lisälapsi samasta perhekunnasta. Osallistumismaksusta lähetetään verkkomaksulinkki huoltajan sähköpostiin. Osallistumismaksu tulee maksaa viimeistään 3.6.2022.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksesta on ilmoitettava viim. 26.5.2022. Tämä jälkeen tapahtuvista peruutuksista palautamme osallistumismaksun täysimääräisesti ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Leirille osallistuvalta pelaajalta edellytetään jalkapallon harjoittelutoiminnan kattavaa tapaturmavakuutusta.

Toivottavasti tilanne Covid-19 pandemian suhteen on jo paljon helpompi kesäkuussa mutta mikäli näin ei ole, noudatamme kaikessa THL:n ja alueellisten toimijoiden suosituksia sen suhteen. Kahden edellisen kesän esimerkit osoittavat, että leiri pystytään järjestämään haastavissakin olosuhteissa. Mikäli leiri joudutaan vallitsevien olosuhteiden takia perumaan, palautetaan rahat täysimääräisesti.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Lisätietoa leiristä leirikoordinaattori Jarkko Lotvoselta (044-3548499 tai jarkko.lotvonen@ajaxsarkkiranta.fi)

Tervetuloa leirille!

Mukana tukemassa: