Kesäkuun jalkapallokoulujen ilmoittautuminen päättynyt. Infot lähetetty osallistujien huoltajien sähköpostiin!

Mikäli et ole saanut infoa sähköpostiisi, ota yhteyttä antti.kiviniemi(at)ajaxsarkkiranta.fi

Kesäkuun ryhmiin ilmoittautuminen edelleen käynnissä!

Tule tutustumaan jalkapalloon ja seuramme toimintaan! Jalkapallokoulut on tarkoitettu 2012-2018 syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmät tehdään ensisijaisesti iän mukaan toiveitakin huomioiden. Jokainen jalkapallokoululainen saa laadukkaan ohjauksen, liikunnan riemua, uusia kavereita, pallon, jalkapallokoulupaidan, juomapullon ja mitalin! Jalkapallokouluissa harjoitellaan 2 kertaa viikossa 4 viikon ajan. Halutessaan jalkapallokoulun jälkeen voi jatkaa kokeilujaksolle joukkueisiimme. Vaihtoehtoja jalkapallokouluun osallistumiselle on useita – valitse sopivin!

Haluatko kesyttää jalkapallon jo ennen nurmen vihertämistä? Valintasi on tällöin toukokuun jalkapallokoulumme, jotka toteutetaan arki-iltoina erinomaisissa halliolosuhteissamme Linnakankaalla sijaitsevalla Ojan Rauta Areenalla ja Kempeleen keskustan harjoitushallissa. Jalkapallokoululaiset voivat täten huolettaa jättää sääennusteiden seuraamisen muille!

Toukokuun ryhmät (ilmoittautuminen päättynyt):

Ojan Rauta Areena (Pelaajapolku 3, Kempele) 2.-26.5. maanantaisin ja torstaisin 16:45-17:45

Ojan Rauta Areena (Pelaajapolku 3, Kempele) 2.-26.5. maanantaisin ja torstaisin 18:00-19:00

(EI TOTEUDU: Kurikkahaantien halli (Kurikkahaantie 7, Kempele) 3.-25.5. tiistaisin ja keskiviikkoisin 16:45-17:45)

Kurikkahaantien halli (Kurikkahaantie 7, Kempele) 3.-25.5. tiistaisin ja keskiviikkoisin 18:00-19:00

Etsitkö jalkapallotouhukasta päivätoimintaa kesälle? Jos näin, valintasi on kesäkuussa arkipäivisin toteutettava jalkapallokoulumme Sarkkirannan urheilukeskuksessa tai Linnakankaan Pelaajapolun tekonurmella.

Kesäkuun ryhmät:

Pelaajapolun tekonurmi (Pelaajapolku 3, Kempele) 6.-29.6. maanantaisin ja keskiviikkoisin 11:00-12:00

Sarkkirannan tekonurmi (Sarkkirannantie 20) 6.-29.6. maanantaisin ja keskiviikkoisin 13:00-14:00

Hinta 92,90€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos osallistuminen perutaan viim. viikko ennen 1. tapahtumaa, osallistumismaksu palautetaan täysimääräisesti. Jalkapallokoululaiset on vakuutettu ryhmävakuutuksella. Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

Lisätiedot: Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja, antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi, p. 050 3219980

TARJOUS KUNTOMON JÄSENILLE: Kuntomon jäsenen perheeseen kuuluva lapsi Ajaxin jalkapallokouluihin etuhintaan 85€ (etusi 7,90€)! Ilmoita jäsenen nimi ilmoittautumisen yhteydessä.

TARJOUS AJAX JALKAPALLOKOULULAISTEN PERHEENJÄSENILLE: Ajax Sarkkiranta jalkapallokoululaisten perheenjäsenille Kesäkuntomo jäsenyys vain 69€ (etusi 10€). Saat alennuskoodin Ajax jalkapallokoulusta. Lue lisää: https://kauppa.kuntomo.fi/pd/jasenyydet/11/kesakuntomo/

Tervetuloa!

Missiomme: Jalkapalloa jokaiselle kohti omaa huippua

Arvomme: Hyvä fiilis! - Luottamus - Laatu - Yhteisöllisyys