Tervetuloa Ajax-Sarkkirannan järjestämään tyttöjoukkueiden perinteiseen, ulkokenttäkauden päättävään SyysSarkkikseen!

Turnaus pelataan Sarkkirannan urheilukeskuksen luonnonnurmella ja tekonurmella 24.-25.9.2022.

Turnauksessa pelaataan seuraavat sarjat (ei tasojakoa): T12 (2010 synt.), T11 (2011 synt.), T10 (2012 synt.) ja T9 (2013 synt.). Jokaiseen sarjaan otetaan 8 joukkuetta, joille taataan vähintään 5 ottelua jokaiselle. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kauempaa tuleville joukkueille pyrimme järjestämään lauantaille mahdollisimman myöhäisen aloituksen, jotta matkustaminen onnistuisi aamupäivän aikana. Pelit ovat ohi su klo 19 mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen viimeistään 4.9.2022 tästä.

TURNAUSMAKSUT

Osallistumismaksu per joukkue on 120€/90€ (8v8/5v5) ja se laskutetaan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Koronan vuoksi perutun turnauksen osallistumismaksut palautetaan. Mahdollisen joukkueen omasta syystä johtuvan poisjäännin takia osallistumismaksua ei palauteta.

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET

Päivitetty 23.5.2022

T12 (2010 synt.)

T11 (2011 synt.)

T10 (2012 synt.)

T9 (2013 synt,)

PELITAPA

Pelitapa on T12, T11 ja T10 sarjoissa (2010-2012 synt.) 8 vs 8, Peliaika 2 x 20 min. Pelipallo on kokoa nro 4.

Pelitapa T9 sarjassa (2013 synt.) 5 vs 5. Peliaika 2 x 15 min. Pelipallo on kokoa nro 3.

Lähtökohtaisesti sarjat pelataan 2 alkulohkossa yksinkertainen sarja, jonka jälkeen välierät (A- ja B-kaavio) ja finaali-/prossi-/sijoitusottelu.

SÄÄNNÖT

Normaali puolen kentän paitsiosääntö voimassa T12 ja T11 sarjoissa, aluepaitsiosääntö T10 sarjassa ja T9 sarjassa ei paitsiosääntöä.

Alkulohkojen järjestyksen sijoituspeleihin ratkaisee ensisijaisesti pisteet. Tasapisteissä järjestys määräytyy seuraavasti: (1) keskinäisten otteluiden pisteet, (2) keskinäisten otteluiden maaliero, (3) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit, (4) maaliero lohkossa, (5) tehdyt maalit lohkossa ja (6) arpa. Tulospalvelu ja kisakanslia yhdessä suorittavat arvonnan ulkopuolisen valvojan läsnäollessa välittömästi tulosten selvittyä.

Välierä- tai sijoitusottelun ottelun päättyessä varsinaisella peliajalla tasan, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella (3) pelaajalla ja tämän jälkeen pelaaja kerrallaan ratkaisuun saakka. Rangaistuspotkukilpailussa voidaan potkaisijoita valita myös pelaajista, jotka varsinaisen otteluajan päättyessä ovat vaihdossa. Uusi kierros alkaa vasta, kun pienemmän pelaajamäärän omaavan joukkueen kaikki pelaajat ovat ovat tehneet suorituksensa.

Varoitukset ovat käytössä T12 ja T11 sarjoissa.

YLI-IKÄISYYS

Joukkueessa voi olla mukana yli-ikäisiä pelaajia turnausjärjestäjän luvalla. Yli-ikäisillä tulee olla hihassa musta tai vaalea teippi/nauha, jonka on erotuttava kapteenin nauhasta. Yli-ikäisiä saa olla kentällä yhtä aikaa kaksi pelaajaa 8v8 sarjoissa ja yksi 5v5 sarjasa, Ottelun kokoonpanossa voi olla 3 yli-ikäistä 8v8 sarjoissa ja 2 pelaaja 5v5 sarjassa. Yli-ikäiset ilmoitetaan pelaajaluettoissa.

PALKINNOT

Sarjojen voittajajoukkueet palkitaan pokaalilla. Lisäksi jokainen joukkue saa Tsemppari-palkinnon jonka joukkue jakaa itse

PELAAJALUETTELOT

Joukkueiden tulee toimittaa pelaajaluettelot ennen 1. ottelua kisakansliaan tai sähköpostiin (antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi).

KIOSKI

Turnausvieraita palvelee kahvio, jossa on tarjolla kahvia, mehua, pientä suolaista ja toki myös makeaa purtavaa. Mahdollista maksaa myös kortilla.

ENSIAPU

Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

FAIR PLAY

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja / tai eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella. Mahdollisiin ylilyönteihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistuttakaa myös vanhempia tästä. Muistetaan, että peleissä mukana olevat ovat vasta pelaaja- tai tuomariuran alussa.

TAPAHTUMAN KARTTA

RUOKAILU JA MAJOITUS >>>