Piirisarjoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 2020 piirisarjoihin:

Muut, paitsi Leikkimaailma 31.1.2020

Leikkimaailma (11v ja nuoremmat) 29.2.2020

Joukkueiden valmennus käy valmennuspäällikön kanssa hyvissä ajoin läpi että mihin sarjoihin joukkue on menossa(myös että oikeus ilmoittautua). Kun asia yhdessä katsottu niin joukkue ilmoittaa sarjat seurasihteerille.(Tieto toiminnanjohtajalle viimeistään viikkoa ennen ilmoittautumisen päättymistä)

Huomaa että kaudelle 2020 sarjojen nimet ovat muuttuneet(esim mestaruussarja on poistunut)

Ilmoita mailitse seurasihteerille: Joukkueen nimi ja sarja mihin ilmoittautuu, sekä edellisen kauden sarja mitä ilmoitettava joukkue pelasi.

Esim Ajax/Valkoinen, P13 Ykkönen(edellisen kauden sarja P12 Mestaruussarja)

Tarkoitus on siis käyttää samoja joukkueita mitä käytettiin edellisenäkin vuonna, ei luoda uusia vuosittain.

Palloliitto voi muuttaa joukkueen nimen jos tarvetta.

Joukkueen tasot määritellään Ajax-Sarkkirannassa seuraavasti Valkoinen korkein taso, Sininen seuraava, sitten Musta ja tarvittaessa vielä Keltainen.

Esim:

P13 Ykkönen : Ajax/Valkoinen

P13 Kakkonen: Ajax/Sininen

P13 Kolmonen : Ajax/Musta

Jos joukkue osallistuu vain yhdellä joukkueella piirisarjaan niin voidaan käyttää vain Ajax nimeä, jos useammalla niin käytetään värejä.

Jos osallistuu eri ikäryhmään niin käytetään ikäryhmää(esim P05 tai T02)

Esim jos E12 ilmoittautuu E13 sarjaan, niin Ajax Valkoinen P08 tai Ajax P08

Seuran nimi on Ajax-Sarkkiranta ry

Tästä näkee jo ilmoittautuneet joukkueet:

Tarkistakaa joukkueenjohtajat vielä tuolta sivuilta että ilmoittautuminen on mennyt oikeaan paikkaan.

Sivu päivitetty 10.12.2019