Ajax P08:lla hieno ja menestyksekäs reissu Kuopioon!
12.2.2019 14:17 Uutiset / P08

Mestaruuspytty lähti Kempeleeseen!

KuPS 08 järjesti viime viikonloppuna, 2008-syntyneiden poikien Talvi Cup turnauksen Kuopio-Hallissa.

AjaxP08 joukkue oli edustettuna kahdella joukkueella turnauksessa, valkoisella ja sinisellä. Matkalle lähdettiin bussilla varhain lauantaiaamuna Ouluntullin Nesteeltä, syötiin lounasta hyvin Iisalmessa ja köröteltiin pelipaikalle Kuopio-halliin.
Joukkueemme pelasivat A ja B lohkoissa, sinisen lohkossa olivat KuPS keltainen, JJK siniketut, Jippo ja Komeetat ja valkoisella taas vastassa KuPS musta, Toivolan Urheilijat, JJK Punaketut ja Fc Kasiysi.
Sininen kohtasi lauantaina Komeetat, JJK ja Jipon, josta saatiin kairattua yksi hieno voitto avauspelissä, Valkoinen taas kohtasi Kasiysin ja KuPS Mustan ja otti kaksi ansaittua voittoa.

Päivähän oli tullut jo iltaan kun suuntasimme kohti Hotelli Puijonsarvea, jossa odotti suihkut ja päivällinen lihapullat muusilla, nukkumaan mentiin kymmenen aikaan ja herätys odottaisi aamulla seitsemän aikaan. Oltiin vähän jännä äärellä miten yö menisi, sillä pojat oli matkassa ns. yksin ilman vanhempia eli majoituttiin duona ja triona huoneissa. Kaikki meni tietenkin hyvin, yhdessä herättiin, aamupalat nassuun ja kohti hallia, kello oli sunnuntaiaamuna kahdeksan.

Päivän ohjelmassa sinisellä oli KuPS keltainen ja sijoituspeli, KuPS oli vahvempi, mutta sijoituspelissä JJK Punaketut voitettiin loistavan taistelun jälkeen 1-0 ja päädyttiin turnauksessa sijalle seitsemän. Valkoinen taas pelasi Toivolan Urheilijoiden ja JJK:n kanssa, näistä tuli voitot ja paikka finaalissa oli selviö. Tauko oli pitkä noin 3 tuntia ennen iltapäivän kliimaksia, jossa vastaan tulisi KuPS keltainen.
Finaali ei tehnyt poikkeusta, se oli jännittävä yhden maalin peli, jossa Ajax Valkoinen teki sen maalin pelin 12 minuutilla, viimeiset 23 minuuttia sitten pallo pyöri kummassakin päässä ja jännitys säilyi viime hetkiin asti KuPSin ottaessa otetta ja Ajaxin varmistellessa johtoa. Viimein kuului ne kolme vihellystä ja poikien riemu pääsi irti, Ajax valkoinen voitti mestaruuden 1-0.

Kotimatkalle päästiin siis loistavissa fiiliksissä kummankin joukkueen osalta, syötiin hampparit Iisalmessa ja tultiin kotia iltauutisten aikaan, kuin isotkin miehet eli vanhempien halauksiin Ouluntulissa päättyi poikiemme matka. Pelien lisäksi koimme huikeita elämyksiä, yhdessä oloa ja joukkueen naurua, iloa ja kannustamista, hieno reissu siis kaikinpuolin Savon sydämeen.


   
Lisää uutisia
Ajax-Sarkkiranta ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat