AjaxP08 MaalisCupin voittajaksi
25.3.2019 19:11 Uutiset / P08

Pokaalin juhlintaa Kemissä

Menneenä viikonloppuna 23.-24.3.2019 joukkueemme osallistui Kemissä pelattuun MaalisCupiin kolmella peliryhmällä.

Viikonlopusta oli siis tulossa jalkapallon täyteinen Kemin Junkohallissa, nykyiseltä nimeltään Kemin Arina Areenassa. Lauantain peliryhmä pelasi vuotta vanhempien (07) kilpasarjassa ja sunnuntain kaksi peliryhmää pelasivat omassa ikäluokassaan (08) kilpa- ja haastesarjassa.

Etukäteen oli hyvin tiedossa aikataulut, olosuhteet ja pitkät päivät, mutta mikä tärkeintä pitkästä aikaa saatiin kunnolla pelejä harjoittelun lomaan.

Lauantai käynnistyi mukavasti vuotta vanhempien sarjassa. Pojat voittivat ensimmäisessä pelissä Limingan Pakan 06-08 joukkueen 4-0. Pienen happihypyn jälkeen tuli vastaan PK-37 Iisalmesta, joka oli selvästi valmiimpi pelaamaan ottelua ja otti ansaitun voiton meidän pojista 2-0. Lohkon viimeisessä pelissä kohdattiin naapuripitäjän Tervarit 07 -joukkue, jonka kanssa pelattiin sopuisasti tasan 2-2. Hyvä ja kehittävä lauantai antoi vastauksia kokeiluihin, aihioita treeneihin ja paljon hyvää mieltä. Pystyimme pelaamaan tasaisesti vuotta vanhempien sarjassa.

Sunnuntaina oli vuorossa kaksi eri sarjaa omassa ikäluokassa, kilpa- ja haastesarja. Haasteella päivä alkoi mukavasti ja selvän hallinnan jälkeen ensimmäisestä pelistä 4-0 voitto kotiin Tervareista. Välissä vähän tankkaustaukoa ja vastaan tuli FC Santa Claus Rovaniemeltä. Alkuun Lapin pojat vähän veivät peliä, mutta oltiin sitkeitä ja tultiin mukana loppuun asti, vaikka ihan ei loppuun asti riittänytkään ja pelistä niukka tappio lukemin 3-2. Välipalan jälkeen lohkon viimeisessä pelissä kohdattiin sitten Limingan Paka, tämäkin tiukka peli kääntyi kaverille lopuksi 2-1 ja näin saatiin tämä mukava, antoisa ja pitkä päivä päätökseen ja pelaajat pääsivät hyvillä mielin kotimatkalle.

Samaan aikaan pelasi myös kilparyhmä. Aamun avauksessa Tervarit kärsi meidän pojille 2-0 häviön, oltiin pelin päällä ja kaverilla ei ollut juurikaan maalipaikkoja eikä tilaa. Ehkä tämä sitten aiheutti jotain, mutta toisessa pelissä RoPS:aa vastaan meillä oli peli ja maalipaikat hallussa, mutta niin vain Lapin ylpeys voitti ottelun 2-1. Onnittelut Rovaniemelle. Lohkon viimeisessä matsissa sitten isäntäjoukkue KePS sai kokea sen, että olimme valmiina pelaamaan heti alusta asti, peli päättyi meille 10-0.

Hetken jouduimme odottamaan miten meille käy, koska kolmen lohkon voittajat ja paras lohkokakkonen pääsivät suoraan välieriin, piti siis jännittää muiden pelit loppuun. Maaliero oli kunnossa ja se pelasti meidät, päästiin parhaana kakkosena välieriin Limingan Pakaa vastaan. Peliaika päättyi tiukan ja tasaisen väännön jälkeen 1-1 ja mentiin rankkareille, joista voitto lukemin 3-1 ja finaalia kohti.

Puoli vuorokautta sitten oltiin herätty ja vuorossa viikonlopun viimeinen peli. Vastassa finaalissa oli Tornion TP-47, joka voitti toisessa välierässä RoPSin 4-1. Finaali oli alkuun todella tasainen, mutta meidän pojat oli ehkä enemmän valmiimpia voittamaan pelin, vaikeudet matkalla oli sivuutettu ja pelattiin viimeiseksi se päivän ehjin ja tyylikkäin esitys ja 3-0 voitolla napattiin pytty kotiin Kempeleeseen.

Viikonlopun iloittelu tuli siis päätökseen ”äijien” riehuessa ja laulaessa voittolaulua ”Pojan” kanssa Junkohallissa.


   
Lisää uutisia
Ajax-Sarkkiranta ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat