Ajax T0809 kotiturnaus lauantaina 27.6.2020
28.6.2020 9:51 Uutiset / T08/09

Ajax T0809 P11 kakkonen sarjan kotiturnaus Sarkkinassa.

Ajax T0809 tytöt pelaavat mukana P11 sarjassa. Pelit pelattiin Sarkkirannan kentillä aurinkoisessa säässä leppeän tuulen viilentäessä hellettä. Tytöt aloittivat päivän pelit kello 11 Oulunsalon Palloa vastaan. Peli sujui hyvin ja pallonhallinta oli varmaa. Tyttöjen kaksinkamppailutilanteet hoituivat varmasti. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Venla Kehusmaa laukaisi joukkueen 1-0 johtoon ja se jäikin ottelun ainoaksi maaliksi. Tytöt voittivat pelin 1-0.

Toinen peli pelattiin FC Raahen poikia vastaan. Tyttöjen pallonhallinta ja yhteispeli sujuivat hyvin. Tytöt saivat rakennettua paikkoja hienosti, mutta tällä kertaa vastustaja osui maaliin paremmin. Peli päättyi 0-4 FC Raahen voittoon.

Etukäteen odotettiin kolmansien vastustajien olevan päivän kovin pala. Peliin lähdettiin hyvällä tsempillä ja fiiliksellä, vaikka lepotaukoa edelliseen peliin ei saatukaan. Tyttöjen kunto oli kova, sillä he jaksoivat pelata pelin loistavasti. Alussa KemPa pelasi joukkueensa 0-2 johtoon, mutta sitten Venla potkaisi joukkueelle 1-2 maalin ja heti perään Iita Rautiainen onnistui vapaapotkullaan tasoittamaan pelin 2-2 tilanteeseen. Jännitystä peliin saatiin, kun pelin tuomari julisti KemPan toisen aiemmista maaleista paitsioksi ja maali hylättiin. Pojat onnistuivat kuitenkin tasoittamaan pelin takaisin 2-2 tilanteeseen. Lopulta Iitan toinen vapaapotku ratkaisi ottelun ja tytöt voittivat tiukan pelin 3-2.

Päivän viimeinen peli alkoi kello 18.00 Oulun Työväen Palloilijoita vastaan. Peliväsymys alkoi viimeisessä pelissä painaa, mutta tytöt pelasivat viimeisessäkin ottelussa hyvää peliä ja rakensivat hienosti paikkoja. Rohkeasti tytöt uskalsivat pelata palloa ja käydä kaksintaistelutilanteita. Peli päättyi 0-2 Työväen Palloilijoiden voittoon.

Illan päätteeksi oli kentällä väsyneitä, mutta tyytyväisiä tyttöjä. Päivä oli tyttöjen mielestä ollut kiva ja erityisesti Kempan peli oli jäänyt mieleen. Se oli tyttöjen mielestä sujunut hyvin. Poikien kanssa pelaaminen ei tyttöjä pelota, päinvastoin. Tytöt tuumivat, että poikia vastaan on hyvä pelata, sillä silloin saa enemmän vastusta.

Kioskilla oli paistettu tytöille iltapalaksi makkarat ja hyvältähän makkarat ja leivät maistuivatkin pelin jälkeen. Kioskimyyjienkin oli helppo myhäillä tyytyväisinä, sillä kassa pullisteli ja päivän tuotto oli ollut hyvää.


Minna Lehtomaa

Ajax T0809 mediavastaava


   
Lisää uutisia
Ajax-Sarkkiranta ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat