Netvisor
OULUN SEUDUN SÄHKÖ
Pelixir
Mehiläinen
Seuran ohjeet toimintaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, päivitetty 4.11.2020
Ajax-Sarkkiranta ryJulkaistu: 12.10.2020 00.00

• Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Harjoituksissa sekä lasten ja nuorten peli- ja kilpailutilanteissa ovat mukana vain urheilijat, valmentajat ja tarvittavat toimihenkilöt.
  • Kaikkien 15 vuotta täyttäneiden osallistujien tulee käyttää kasvomaskia aina, kun se on mahdollista. Tämä koskee myös valmentajia ja toimihenkilöitä. Pelaajien ei tarvitse käyttää kasvomaskia liikuntasuorituksen aikana, mutta kasvomaskin käyttö ennen harjoitusta ja ottelua sekä niiden jälkeen on suositeltavaa pelaajillekin, mikäli lähikontaktia ei voida välttää. Kasvomaskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
  • Sisätiloissa tapahtuvaan peli- ja harjoitustoimintaan ei päästetä yleisöä. Mikäli lasten peli- ja harjoitustoiminnassa vanhemman läsnäolo on välttämätöntä lapsen osallistumisen mahdollistamiseksi, vanhemman tulee käyttää kasvomaskia ja seurata tapahtumaa kenttäalueen ulkopuolelta lähikontakteja välttäen. Perhefutiksessa vanhempien kasvomaskien käyttö on suositeltavaa.
  • Harjoitukseen osallistuvat menevät harjoitustilaan, kun edelliset osallistujat ovat lopettaneet oman harjoituksensa ja poistuneet tilasta. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
  • Ojan Rauta Areenan ja Kurikkahaantien hallin pukuhuoneet eivät ole käytössä normaaliin harjoitustoimintaan. Mikäli hallien käyttäjä tarvitsee pukuhuoneen, on se varattava erikseen toiminnanjohtajan kautta. Pukuhuoneen varannut käyttäjä vastaa niiden siivouksesta annettujen ohjeiden mukaisesti. Joukkueiden 1.11.2020 alkavasta koulujen liikuntasalien käyttöön liittyvät ohjeet päivitetään myöhemmin. Perhefutiksessa pukuhuoneiden käyttöä voi jatkaa toistaiseksi lähikontakteja välttäen. Oleskelua pukuhuoneissa ei sallita.
  • Joukkueen harjoitusryhmien kokoa pienennetään mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi vältetään harjoitusryhmien sekoittamista.
  • Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.
  • Mikäli aivastuttaa/yskityttää nosta hihasi eteen suojaksi.
  • Mikäli joukkueen tapahtuman järjestäjä on toinen taho, noudatetaan järjestäjän ohjeita.
  • Jos epäilet koronavirustartuntaa, seuraa THL:n ohjeita

THL:n, Aluehallintoviraston ja Olympiakomitean ohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Lisätiedot ja kriisiviestintä: Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja, p. 050 3219980