Ajax-Sarkkirannan jalkapallokoulut tulevat - lue lisää!
Julkaistu: 17.03.2021 12.00

Ajax-Sarkkirannan jalkapallokoulut tulevat - lue lisää!

Tule tutustumaan jalkapalloon ja seuramme toimintaan! Jalkapallokoulut on tarkoitettu 2011-2017 syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmät tehdään ensisijaisesti iän mukaan toiveitakin huomioiden. Jokainen jalkapallokoululainen saa laadukkaan ohjauksen, liikunnan riemua, uusia kavereita, pallon, jalkapallokoulupaidan, juomapullon ja mitalin! Jalkapallokouluissa harjoitellaan 2 kertaa viikossa 4 viikon ajan. Halutessaan jalkapallokoulun jälkeen voi jatkaa kokeilujaksolle joukkueisiimme. Vaihtoehtoja jalkapallokouluun osallistumiselle on useita – valitse sopivin!

Haluatko kesyttää jalkapallon jo ennen nurmen vihertämistä? Valintasi on tällöin toukokuun jalkapallokoulumme, jotka toteutetaan arki-iltoina erinomaisissa halliolosuhteissamme Linnakankaalla sijaitsevalla Ojan Rauta Areenalla ja Kempeleen keskustan harjoitushallissa. Jalkapallokoululaiset voivat täten huolettaa jättää sääennusteiden seuraamisen muille!

Toukokuun ryhmät:

Ojan Rauta Areena (Pelaajapolku 3, Kempele) 3.-27.5. maanantaisin ja torstaisin 16:45-17:45

Ojan Rauta Areena (Pelaajapolku 3, Kempele) 3.-27.5. maanantaisin ja torstaisin 18:00-19:00

Kurikkahaantien halli (Kurikkahaantie 7, Kempele) 4.-26.5. tiistaisin ja keskiviikkoisin 16:45-17:45

ILMOITTAUTUMINEN TOUKOKUUN RYHMIIN PÄÄTTYNYT. ILMOITTAUTUNEILLE ON LÄHETETTY TIEDOTE. JOS OLET ILMOITTANUT LAPSESI JALKAPALLOKOULUUN MUTTA ET OLE SAANUT TIEDOTETTA, OTA YHTEYTTÄ.

Etsitkö jalkapallotouhukasta päivätoimintaa kesälle? Jos näin, valintasi on kesäkuussa arkipäivisin toteutettava jalkapallokoulumme Sarkkirannan urheilukeskuksessa, Linnakankaan Pelaajapolun tekonurmella tai Köykkyrin hiihtokeskuksen nurmella. Touhukkaan futispäivän jälkeen ehdit mainiosti seuraamaan Huuhkajien EM-kisataivalta ja katsomaan, osaavatko Teemu Pukki ja kumppanitkin taitoja, joita olet itse juuri oppinut jalkapallokoulussa!

Kesäkuun ryhmät:

Pelaajapolun tekonurmi (Pelaajapolku 3, Kempele) 7.-30.6. maanantaisin ja keskiviikkoisin 11:00-12:00

Sarkkirannan tekonurmi (Sarkkirannantie 20, Kempele) 8.6.-1.7. tiistaisin ja torstaisin 11:00-12:00

Köykkyrin hiihtokeskuksen nurmi (Pyrinnöntie, Kempele) 8.6.-1.7. tiistaisin ja torstaisin 13:00-14:00

ILMOITTAUDU KESÄKUUN RYHMIIN (ilmoittautuminen päättyy 30.5.. Jos linkki ei aukea mobiililaitteella, kokeile tietokoneen selaimella)

Hinta 89€, joka laskutetaan ennen 1. tapahtumaa. Jalkapallokoululaiset on vakuutettu ryhmävakuutuksella. Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

Lisätiedot: Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja, antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi, p. 050 3219980

Tervetuloa!

Ajax-Sarkkiranta ry

Missiomme: Jalkapalloa jokaiselle kohti omaa huippua

Arvomme: Hyvä fiilis! - Luottamus - Laatu - Yhteisöllisyys


JALKAPALLOKOULUJEMME PÄÄTUKIJAT: