Juha Malisen seuravierailu Ajax-Sarkkirantaan antoi jälleen paljon!
28.11.2018 20:39 Uutiset / Ajax-Sarkkiranta ry

Kohteena olivat seuran lisäksi kehityksen seurannassa olevien P06, P07 ja P08 joukkueiden valmentajat ja pelaajat.

Ajax-Sarkkiranta pääsi pari vuotta sitten mukaan palloliiton kehityksenseurantaan. Yhtenä osa-alueena kehityksen seurannan vuosikelloon kuuluvat seuravierailut. Pohjois-Suomen valmennuskeskuksen päällikkö ja nuorten maajoukkuevalmentaja Juha Malinen vieraili seurassamme 27.-28.11.2018. Tämä oli Juhalle toinen käynti Ajaxissa ja anti oli jälleen todella vahvasti plusmerkkinen!

Ohjelma koostui seuratason tapaamisesta, kehityksenseurannassa olevien joukkueiden harjoitusten seuraamisesta ja niihin liittyvästä palautteesta sekä valmentajakoulutuksesta. Runsaslukuinen valmentajajoukko kuunteli tarkasti Malisen nostamia asioita harjoitteluun liittyen, sekä kyseli aktiivisesti niin junioreiden harjoitteluun liittyvistä asioista, kehityksenseurannasta kuin seurojen palloliitto uudistuksestakin.

Ajax-Sarkkirannan mediatiimi oli niinikään valppaana ja otti Juhalta kiteytetyt kommentit vierailusta ja terveiset Ajaxilaisille. "Pääosin toiminta on selkeällä ja hyvällä mallilla. On myös ilahduttavaa nähdä, että seuran profiili on alkanut hahmottumaan ja seura tekee töitä taatakseen toimivan pelaajapolun taaperosta aikuisikään asti. Paikalla oli hyvin valmentajia, jotka olivat suunnitelleet harjoitukset hyvin, olivat aktiivisia ja kyselivät paljon. Ajax-Sarkkirannassa on eteenpäin menevä ympäristö, johon vanhemmat voivat tuoda lapsensa luottavaisin mielin. Toki niinkuin muuallakin, tulee Ajaxissakin pystyä tekemään kaikilla osa-alueilla asiat koko ajan paremmin ja paremmin, jotta suomalainen jalkapallo voi ottaa seuraavat askeleet."

Ajax-Sarkkiranta kiittää Juhaa antoisasta vierailusta sekä Palloliittoa kehityksenseurannan mahdollistamasta kehittävästä vuorovaikutuksesta niin pelaajien, valmentajien kuin seurankin osalta.


   
Lisää uutisia
Ajax-Sarkkiranta ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat