Hae Ajax-Sarkkirantaan kesätöihin!
Julkaistu: 28.02.2019 00.00

Hae Ajax-Sarkkirantaan kesätöihin!

´Kesätöitä Ajax-Sarkkirannassa? No niitähän on tarjolla! Haku on nyt auki. Vielä on kuitenkin aikaa hakea kesätöitä futiksen parissa, haku on auki 21.4.2019 asti. Valituille ilmoitetaan 24.4.2019 mennessä ja koulutus tehtävään annetaan ma 29.4 klo 17.00-20.00 Kempeleen Palloiluhallilla.

Palkkaamme kesätyöntekijöitä pääasiassa jalkapallokoulun ohjaajan tehtäviin.

Työn kuvaus:

1. Kesätyötä jalkapallokoulun ohjaajan tehtävissä. Tehtävään voi kuulua lisäksi turnauskioskin myyntiin ja järjestelyyn liittyviä tehtäviä sekä sosiaalisen median tehtäviä. Työn sisältöä ja painotuksia voidaan räätälöidä hakijan osaaminen huomioiden

2. Kesätyötä jalkapallokoulun vastuuohjaajan tehtävissä. Tehtävään voi kuulua lisäksi turnauskioskin myyntiin ja järjestelyyn liittyviä tehtäviä sekä sosiaalisen median tehtäviä. Työn sisältöä ja painotuksia voidaan räätälöidä hakijan osaaminen huomioiden. Vastuuohjaajan tulee olla väh 18-vuotias.

Työaika:

Pääosalla ohjaajista työ painottuu toukokuun lopulle ja kesäkuulle, arki-iltoihin. Osalle töitä on tarjolla myös yksittäisinä iltoina toukokuussa ja pieninä jaksoina heinä ja elokuussa (mahdollisuuksiesi mukaan).

Arvostamme:

Arvostamme reippautta, omaaloitteisuutta, tunnollisuutta ja sosiaalisuutta. Sitoutuminen työtehtäviin ja täsmällisyys niiden toteuttamiseksi ovat niinikään tärkeitä ominaisuuksia. Jalkapallon pelaaja/ohjaaja tausta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tehtäviin annetaan koulutus.

Miten työtä haetaan:

Hae työtä hakulomakkeella

Muuta huomioitavaa:

Voit hyödyntää meillä Kempeleen kunnan kesätyöseteliä. Käsätyöseteli ei kuitenkaan ole välttämättömyys kesätyöpaikan saamiseksi.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen, arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi tai p.050 307 3969

Seuran uusimmat

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -