Ajax-Sarkkiranta käynnistää uusia joukkueita, myös olemassa oleviin voi liittyä mukaan!
23.8.2019 16:27 Uutiset / Ajax-Sarkkiranta ry

Uusina joukkueina käynnistyvät mm poikien B-juniorijoukkue ja harrastejoukkueet!

Uuden ison Linnakankaan jalkapallohallin ja sitä kautta parantuneiden olosuhteiden myötä käynnistämme uusia joukkueita!

Ajax-Sarkkirannalla on käytössään huippuolosuhteet jalkapallon harjoitteluun ja pelaamiseen. Talvella lajiharjoitteluun on syyskuusta 2019 alkaen kaksi jalkapallohallia Kempeleessä. Oheisharjoittelupaikkana voimme hyödyntää koulujen saleja. Käsäisin Kempeleestä löytyy kaksi isoa tekonurmea, sekä luonnonnurmikentät. Tässä infoa joukkueistamme:

Jo olemassa olevat joukkueet:

Pojissa ja tytöissä 5- vuotiaista aina aikuisjoukkueisiin asti. Kilpa- ja haastetason toimintaa. Joukkueisiin liittyminen kokeilujakson kautta milloin vain. Löydät joukkueyhteydet nettivuiltamme: https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/joukkueet ota siis yhteyttä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan ja kysy lisää.

Uudet joukkueet:

Pojat B-juniorit: Tarkoitettu 2003-2005 syntyneille (muutama y-luvalla pelaava 2002 syntynyt voidaan ottaa mukaan). Joukkue tulee osallistumaan ensi kaudella B 2.divisioonaan tai B 3.divisioonaan. Harjoittelu kolme kertaa viikossa (talvella 2 hallia + 1 sali). Kaikkien kiinnostuneiden tulee ilmoittautua. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/lomake/326/ajax-sarkkirannan-uusien-joukkueiden-tutustumisjaksolle-ilmo

Lasten, nuorten ja aikuisten harrastejoukkueet: Tarkoitettu 2010-syntyneille ja sitä vanhemmille. Joukkueita perustetaan tarvittaessa yhdistelmäikäluokkina (esim 2009-2010) pojille, tytöille ja miehille (naisille on jo harrastejoukkue, Ajax Maradonnat) ilmoittautuneen pelaajamäärän mukaan. Joukkueille on järjestetty valmennus ja harjoittelu tapahtuu 1-2 kertaa viikossa (talvella halli ja salit). Lisäksi joukkueille on järjestetty pelitoimintaa omassa Talviliigassa sekä Junnuliigassa. Harrastejoukkueissa harrastamisen kustannustaso on alhaisempi kuin ikäluokan olemassa olevassa kilpa/haastejoukkueessa. Kaikkien kiinnostuneiden tulee ilmoittautua. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/lomake/326/ajax-sarkkirannan-uusien-joukkueiden-tutustumisjaksolle-ilmo

Tässä vielä infoa uusien joukkueiden (B-pojat ja harrastejoukkueet) startista: Joukkueiden toiminta alkaa tutustumisjaksoilla Linnakankaan uudessa jalkapallohallissa perjantaisin viikoilla 38-40. Joukkueiden virallinen toiminta alkaa viikolla 44. Tutustumisjakso on maksuton, eikä ilmoittautuminen tutustumisjaksolle vielä sido sinua toimintaan, päätös toimintaan osallistumisesta tehdään tutustumisjakson jälkeen. Joukkueisiin voi liittyä vaikka ei olisi päässyt syystä tai toisesta osallistumaan tutustumisjaksolle.

Lisätietoja uusista joukkueista antavat:

Valmennuspäällikkö Mikko Väänänen mikko.vaananen@ajaxsarkkiranta.fi p.050 321 3618 (B-pojat ja tarvittaessa voit kysyä Mikolta myös olemassa olevista joukkueista)

Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi p.050 307 3969 (harrastejoukkueet ja tarvittaessa voit kysyä Artulta myös olemassa olevista joukkueista)

Huom! Perheen pienimmät ja heidän vanhempansa, muistakaa myös perhefutis! Lisätietoa perhefutiksesta: https://ajaxsarkkiranta.jopox.fi/joukkueet/5624/uutiset/112243/perhefutiksen-syksyn-jakson-haku-on-auki

Tervetuloa Ajax-Sarkkirantaan - Pohjois-Suomen kolmanneksi suurimpaan jalkapalloseuraan!


   
Lisää uutisia
Ajax-Sarkkiranta ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat