Seitsemäs ja kahdeksas sija Kaleva Cupista
Ajax-Sarkkiranta ryJulkaistu: 26.08.2024 18.43

Seitsemäs ja kahdeksas sija Kaleva Cupista

Kaleva Cupin mestaruudet ratkottiin Heinäpään urheilukeskuksessa viikonloppuna. Kempeleeseen asti mitaleita ei tällä kertaa herunut: Ajax-Sarkkirannan joukkueista T12 sijoittui tyttöjen sarjassa seitsemänneksi ja poikien sarjassa vuotta vanhempien joukossa pelannut P11 oli kahdeksas. Oulun Luistinseura voitti poikien sarjan ja tyttöjen mestariksi kruunattiin Oulunsalon Pallo.

T12:n kohtalona oli jäädä neljänneksi alkulohkossaan. Joukkue hävisi vain yhden ottelun OHF:lle, mutta kaksi tasapeliä rovaniemeläisiä vastustajia (RoPS 1-1 ja FC SC J 3-3) vastaan pudotti Ajaxin lohkossaan viimeiseksi. Ottelussa seitsemännestä sijasta vastaan asettui Limingan Pallokarhut, jonka Ajax voitti Iiris Pärkän maaleilla 2-1 (1-1). T12 nousi hienosti 0-1 tappioasemasta johtoon toisen puoliajan alussa ja piti sen loppuun asti.

OsPa:n vanavedessä ONS Punainen voitti hopeaa ja RoPS pronssia. FC SC J oli neljäs.

P11 joutui kovan urakan eteen, kun arpa oli heittänyt samaan lohkoon aluesarjassa tuhoisaa jälkeä tekevät OLS:n joukkueet. Turnaus alkoi lupaavasti 2-0 voitolla torniolaisesta TP-47:stä. Sen jälkeen kyyti oli kylmempää, kun Ajax hävisi Kajaanin Hakalle (1-3), OLS Keltaiselle (2-5) ja lopulta vielä OLS Siniselle (1-10). P11 oli alkulohkon neljäs, mikä tiesi sijoitusottelua seitsemännestä sijasta RoPS:aa vastaan. Turnauksen päättäneessä ottelussa RoPS otti tyylipuhtaan 9-0 (5-0) voiton Ajaxista.

Vaikka tuloksellisesti P11 koki kovia, päätä ei kannata painaa hiekkaan. Joukkueen etsikkoaika on vasta ensi vuonna, jolloin sen pelaajat ovat ikänsä puolesta samalla viivalla muiden kanssa.

Mestaruuden lisäksi OLS voitti pronssia. HauPa sijoittui toiseksi ja Tervarit-juniorit oli neljäs.

Tulokset, pojat
Tulokset, tytöt

Ajax-Sarkkiranta ry

Y-tunnus: 2121373-4

Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele

p. 050 3219980

toimisto(at)ajaxsarkkiranta.fi


- REILU PELI, REILU KAVERI -