Ilmoittaudu mukaan! Uusi UEFA Playmakers-ryhmä 5-8-vuotiaille tytöille 18.4. alkaen
Ajax-Sarkkiranta ryJulkaistu: 22.03.2021 12.46

Ilmoittaudu mukaan! Uusi UEFA Playmakers-ryhmä 5-8-vuotiaille tytöille 18.4. alkaen

Uusi UEFA Playmakers -ryhmä 2013–2016 syntyneille tytöille!

Suuren kysynnän takia Ajax järjestää uuden UEFA Playmakers -ryhmän 58-vuotiaille tytöille 18.4. alkaen. UEFA Playmakers -ohjelman kautta Ajax haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney-tarinoiden maailmassa.

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers-ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Kohdistamme ohjelman 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Tavoitteena kannustaa pieniä lapsia jalkapallon pariin

Playmakers-harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen 2 - tai Ihmeperhe 2 -elokuviin. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Ajax-Sarkkirannan uusi Playmakers-ryhmä järjestetään Kurikkahaantien hallissa (Kurikkahaantie 7, Kempele) sunnuntaisin 16.00–17.00 alkaen 18.4.–20.6.2021. Taustatarinana on Frozen ja jakso sisältää 10 harjoitusta. Jakson hinta on 40 € sisältäen Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen. Toiminta on kohdennettu 2013–2016 syntyneille tytöille. Ryhmäkoko on rajattu 20 osallistujaan. Ryhmä toteutuu, jos siihen ilmoittautuu vähintään 10 lasta. Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot: Ajax-Sarkkiranta ry toiminnanjohtaja Antti Kiviniemi, antti.kiviniemi@ajaxsarkkiranta.fi tai p. 050 321 9980.